Henüz kurmadım, vakit bulduğumda kurup kurcalayacağım, elinize, emeğinize sağlık. Aklıma gelen bir-iki soruyu sorayım, cevabı merak eden arkadaşlar için de cevap olur belki. (Konu hakkında kısıtlı bilgim olduğu için sorularım cahilce olursa kibar bir şekilde rencide ederseniz sevinirim)
1- Intercomu bluetoothla telefona bağladım, uygulamayı açtım, girdim. Arkadan müzik dinleyip konuşmaya bağlı kalabilir miyim? Kısık seste müzik, yüksek seste programı kullanırsam bir sakıncası olur mu?
2- Telefon geldiğinde otomatik yanıtlandı, benim sesim (ya da belki kulaklıktan gelen ses de) programa gitmeye devam edecek mi?
3- Yoldaki baz istasyonlarına bağlı olarak internet bağlantısının zayıfladığı ya da koptuğu bölümler olacak. Kopunca tekrar bağlanacak mı? Zayıfladığında cızırtı yapacak mı?
4- (Programı henüz kurmadığım için soruyorum) kanallarda bir op var mı? Rahatsız edici bir durum söz konusu olursa ilgili rahatsızlığın çözülmesi adına sorun yaratan kişi çıkartılabilecek mi?
5- Bir de son olarak, programı daha önce kullandığınız için soruyorum, veri alışverişi hemen hemen ne kadar oluyor?
Şimdiden teşekkürler, tekrar elinize sağlık.