tüm motosiklet.net MT İL GRUPLARININ DİKKATİNE!

:salut::salut: :salut: arkadaşlar güneydoğuda bulunan ve orada şehit düşen tüm askerlerimiz için türkiye için bizlerde neden motorsikletlerimizle katılımlar yapmıyoruz mt il gruplarının motosiklet.net üyelerinin sesini duyurmuyoruz bizlerde varız diyelim

'' ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ''
Diyen bütü:salutn motorsiklet tutkunlarına sesleniyorum haydi el ele verip bizlerde bu gidişata dur diyelim.
şehitlerimize allahtan rahmet geride kalanlarına baş sağlığı ve gönüllerinden metanet duygusu eksilmesin dileğiyle.:salut::salut::salut::salut:

TMF tarafından yakında çok büyük yurt çapında bir organizasyon yapılacak gelişmeleri aktarırım size.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet bugün şişlide lise öğrencileri yürüyüş yapıyordu

dün akşam adana resmen kan ağlıyordu 1000 lerce insan seslerini duyurmak istiyordu ki acaba devletin başındakiler bu sesleri duyormuydu bilmiyorum bu akşlamda öyle olacak galiba bundan sonra her akşam olacak bana öyle geliyor ve her seferde katılacam

bu gün Gaziantepte seyyar satıcıları , öğrenciler ve halktan bazı gruplar seslerini duyurmaya çalışıyordu . biliyorsunuzki hakkaride şehit olanların 2 tanesi gaziantepli bu yüzden değil içimiz tüm bedenimiz sızlıyor ve kan revan içindeyiiz buna ağlamamak mümkünmü yüreğimiz yanmasınmı artık yeter diyoruz :salut::salut::salut:

'' YA İSTİKLAL YA ÖLÜM ''

M.KEMAL ATATÜRK

İş nedeiyle Bursa Mustafakemalpaşa'daydım tüm kent sokaktaydı. Bende bir bayrak bulup konvoya katıldım. daha sonra gemlikteki konvoya da katıldım. eve kadar Şanlı Türk Bayrağımla gittim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben hazırım,nereye ne zaman gidiyoruz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende herzaman heryerde hazırım istediğiniz yere istediğiniz zaman.

Gaziantep İl Temsilcisi
evt mod arkadaşlar yapın bir organızasyon görelim......

adana mt hazırlıklara başladı bile salı veya çarşamba bizde varız demek için yollardayız inşallah:cat:gün yastutma günü degildir gün hesap günüdür bu hesap sorulacak:cat:

Adana İl Temsilcisi
BİZ ADANA MT.olarak çarşamba akşamı,saat :20.00'de kortej düzenledik.sizlerde aynı gün ve aynı saatte,bulunduğunuz illerde aynı korteji düzenlerseniz daha anlamlı olur kanısındayım.sevgilerimle.

Bugün Eskişehir Ayakta Şehit ailesinin yanındaydı.Hep birlikte Sesimizi duyurmalıyız.Milletçek Allah Yar ve yardımcımız olsun...

evet özellikle istanbul avrupada da bi gösteri istiyoruz...mekan ve dikkat çekmek açısındanda güzel olur diye düşünüyorum..:cat:

dün gece yarısına kadar ve bugün saat 16:00 dan yağmurun altında 18:00 a kadar Konya'da yürüyüş vardı.
3 5 şerefsiz milleti ne duruma düşürüyor:pr::pr:
en sevdiğim sloganda
"Irağa gireriz bu bayrağı dikeriz"di.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar