Moderatör (forrap)
gaffar, sana katılıyorum bencede motor almaya para veren insan ehliyetede 300 ytl ayırabilir pekala...Taksit vs. de yapıyorlar ve aylık 75 ytl gibi taksitlerle bile vermek mümkün.Tamam ehliyet ülkemizde pahalı olabilir ama tek pahalı olan şey ehliyet değil eğer her pahalı olan şeyi almıyacak kullanmıyacaksak benzinde almamız lazım benzinde dünyadaki en pahalı ülkeyiz,elektrikte keza öyle örnekleri daha arttırmak mümkün nasıl onları o veya bu şekilde alıyo kullanıyosak ehliyetede para ayırmamız lazım ehliyeti haybeye verilen bi para olarak görmemek lazım.Kimse yanlış anlamasın ama hepimiz günlük 5ytl ye yakın benzin parası veriyoruz.Ehliyete para ayırmak çok mu zor.Ben inanmıyorum aramızda ehliyete para ayıramayacak kadar kötü durumda dostlarımız olsun.Bi gezi yapılıyo allahhhhhhh etler,biralar,cipsler,kolalar vs. gırla gidiyo ama çoğu geziye katılan dostlarımızın ehliyeti yok neden peki? O da mı parala ilgili? Şimdi bazılarıda zaman yok diyecek kursa ayıracak...O da bence mazeret değil ben sabah 8 de evden çıkıp gece 02:00 da eve geliyorum ve haftada sadece 1 gün iznim var.Kursla anlaşma yaptım ve kendim çalışıyorum kitaptan.Tamam belki bu da çok iyi bi şey değil ama kursa gitme gibi bi şansım diğer türlü asla olamazdı.Uzun lafın kısası motor alan adamın ehliyetide alması lazım illaki çevirmelerde ceza yemek gözüyle bakmakda değil ama allah korusun bi kaza anında haklı bile olsanız haksız durumuna düşersiniz...Tabi yiyeceğiniz cezada cabası...Benim yaşım 06.10.2005 de doldu ve 07.10.2005 de kursa yazıldım...Şu an ehliyetsizde kullanıyorum ama bence alınabilecek en kısa sürede ehliyet almaya çalışmak önemli yoksa insan dayanamayıp kullanıyor maalesef...Ocakta ehliyet elimde olucak allahın izniyle...