yaşın kaç bilmiyorum ama ben ilk motorumu 16 yaşımda almıştım. 49cc alacağına minimum 100cc lere bak derim eğer motosiklet almaya kararlıysan. Yada ehliyet yaşını beklemelisin, birinde biraz riskli oluyor
alacaksan 100cc minimum almanı öneririm benim ilk motorum honda beat ti.
yanlış bilgi vermeyelim!!!
50cc motosikletlere EHLİYETTE GEREKİR, trafiğe çıkması için PLAKA,RUHSAT VE ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI da
linkteki ve benzer araçların trafiğe çıkması yasak o yüzden sadece trafiğe kapalı aranda biniliyor.
furkankoc 50cc olup trafiğe çıkan atv lerde var:cat:
o zaman çoğu ktm bisiklet yerine mi geçiyor veya honda crosslar bisiklet mi oluyor trafiğe çıkamadıkları için. Trafiğe çıkacak ekipmanları yok sadece
D3VIL;
Bence yaşını doldurmayı bekle, hem bu arada ekonomik ve teknik birikimlerini artırmış olarak Çin Malı motosiklet konusunda fikrini değiştirebilirsin. Çoğumuz Çin Malı ile başladık, bir çoğumuz hala onunla devam ediyoruz ama bunlar maalesef gerçek standartlarda motosikletler değil. 10 ay daha bekle derim ben...
dorumda gelişim surucu kursuna ait koca bi ana başlık var onun altında bayağ bilgi edinmek mumkun :cat:slm arkadaşlar bugün ehliyet kursuna gittim ben sakaryada okuyorum b sınıfı ehliyetim var. dershaneden şöle dediler yeni bir ehliyet alınırmış gibi oluyomuş
kurs ücreti 150 ytl sağlık raporu 15 ytl imtahan harcı 30+40 ytl yazmıi diğer masraflarla beraber 400 ytl bulur dediler yardımcı olursanız sevinirim bana biraz pahalı geldi daha öncede forumda bu tarz yazılar okumuştum
herşey dahil dediler 150 kurstan istediler geri kalanı benim masrafımmış