ben de ehliyetsizim :santa:
aaaahhhhh uykusuz geceler hangisini alsam CBR mi YBR mi Aprilla mı vs vs vs :silent:mertmertmert' Alıntı:bi de bişi daha sorcam as125t gibi klasik görünümlü ama daha kaliteli bi motor varmı (125lik tabiki)
yandın dostum sen , uykusuz geceler başlıo demektir senin için , onumu alsam bunumu alsam - onun o su , bunun bu su :wiinkk:
kolay gele
dejavuVXR' Alıntı:psycho, as125t zaten eski Honda Shadow'un birebir kopyasıdır.
Artık google'da honda shadow yazarsan yeni chopper modeli çıkacak karşına (o da shadow). ama biraz bakınırsan eski shadow'u da görebilirsin. Artık üretimi ve satışı yok diye biliyorum. ikinci el bulabilirsin ancak...istanbulda 2 kişide gördüm şu ana kadar, birtanesi yakın bi arkadaşımın abisinde![]()
APV41' Alıntı:gel sana benim kullanmadığım 1961 model 150 lik wespayı vereyim klasik merakını bastır eşini bulursan bana haber ver tek eşi aynadaki aksi
Ehliyetsiz motor kullanmak yasal değildir bu başlık altında yazılarınızda lütfen bunu göz önünde bulundurun ...MT ehliyetsiz tüm üyelerine bir an önce ehliyet almasını tavsiye eder..
Konu hakkında her türlü sorunuza Buradan yanıt alabilirsiniz...
Ehliyetsiz yakalanırsanız başınıza gelecekleri Buradan öğrenebilirsiniz...
Abi yapma gözünü seviyim. Ehliyet olunca istersen bin ankaradan antalya'ya git bişi olmaz...ben ömür boyu a2 ehliyet almayı düşünmüyorum
para tuzağı
hasdevil demiş ki:
Akıllı Olan ehliyetini alır babalar gibi. sora zart zurt polislerden kaçmak için uğraşmazz. arkamda kız arkadaşım polis durdurdu ehliyet nerde? buyurun polis bey bukadar işte.. resil olmassın en asından