Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

a2 ehliyet direksiyon sınavına giren arkadaşlar

05.08.2007 tarihinde direksiyon sınavına ben de girdim.Arkadaşlar gözlemlerimi aktarmak isityorum.A2 sınavı gözlemcileri biraz geç geldiği için B sınıfı ehliyet sınavını seyretmek zorunda kaldık,hani bi laf varya hangi taşın altını kaldırsan bi terslik var aynen öyle arkadaşlar.Rezillik yani bana göre sınava gerçekten hazır olanların sayısı çok çok az ama çoğu ehliyeti almaya hak kazandı.Daha sonra bizim sınavımız başladı.2 kişi geldi gözlemci olarak sınav başladı(sınav denirse tabi) 40 m gidip geliyorsun sınav bu yani.Kasklı olman falanda anlamsız,gözlemciler dönüp sana bakmıyor bile saçma salak bi sınav.Tahminen kalan da olmamıştır.Size soruyorum böyle sınav olur mu?Ehliyet sürmüyor ki motoru Yazıklar olsun binlerce kere.....saygılar:salut:

Kalan olmuş bizim özrace yi bırakmışlar.. Evet maalesef böyle, işine geliyor bizim milletimiz kolaya kaçmayı çok seviyor...

Ayhan Bır Sorum var
Nerde yaşıyoruz???
Malesef boyle bu işler bak ben motoru alalı iki hafta oldu olmadı kullanıyorum ama ehlıyetım yok dıye cıkmıyorum trafıge neden dersen gelse o senın ehlıyet alan arkadaslardan bırı arkadan carpsa ben suclu olacagım malesef!!
bırde kusrta muayne olduk TAM KOMEDIYDI :))))))bence paranı ver gec soru sorma fazla :))
AAA bır sey daha bırde su anda mınıbus ve kamyonet kullanan surucuların dıkkatıne AB stardartları uyum cercevesınde bu aydan ıtıbaren Pisikoteknik kartı ve SRC1,3, belgelerı almaları gerekıyor kullandıgı araca gore bunlarda ozel sırketlere verılmıs para ver al :)))

bende 4 tane kuka arasında iki tur attım aldım ehliyeti. Gecenlerde discovery channelda occ yi izliorum adamlar sanat eseri motorlar yapıolar ama küçük oğlu mickey motor ehliyeti sınavından gecemedi ve motora ehliyetsiz binerken yakalandı

bende sınava girdim iki tane taş koymuşlar üç metre aralıkla arsından geçtim bide dönüşte geçtimmmm bu kadar

ben de izmir-urla'da 28 temmuzda direksiyon sınavına girmiştim. hakkaten tam bir komediydi.

aslında komedi daha sınavdan önce başladı. kursa gittim sordum direksiyon sınavına nasıl motorla giricez diye. kendi motorunuzla dediler. yani motoru almamış olsam giremicem sınava. hatta o arada motorda sorun vardı son denediğimde çalışmamıştı, dedim çalışmazsa ne yapcaz. kursun sahibi "benim motoru getirirsem zorlanırsın sınavda kötü olur, vitesli mondial benimki" dedi. zaten A2 alıyoruz vitesli motorla girmem gerekmiyor mu sınava o da enteresan. tadığın kursu diye ona gittik ama pişman oldum.:farao:

sınavın kendisi ayrı bir komedi. adamlar iki ayrı yerde sınava alıyorlar. alan çok dar. genişlik 4m kadar. ortaya 2 kuka koymuşlar. bunlarda bir defa 8 yapacaksın diyolar. aslında o zaman anladım adamın dediğini. 4 m genişlikte benim 160 kiloluk motorla nasıl 8 yapılır yere ayak koymadan bilemiyorum :pr:. biraz zorlanarak ayak koymadan dondum gectim sınavı. ama aklımda da bir soru oluştu. bu sınava scooter ile girip A2 ehliyet nasıl alınır? ayrıca 125cc motor ile 1200cc motor kullanıcısı bir midir? aynı sınavı geçmesi yeterli midir?

ya bizdede adamın teki cbr125le donmeye kalktı ters girdi dubalara donerken okdr geniş aldıki 2. dubanın brakın içinden gecmeyi 1. dubaya zor gelebildi bn o arkadasa bsy demiorum cnk guzel bi motor ve full korumaydı ama ozrace'i brktıklarını grdukten snr neye nasıl bakıoar hala anlam veremiorum onlerindeki kagıdada baktım kafasına gore bitane ciziodu adam herkse baska bsyden maksat baktık tam puan vermedik işte!!

Motosikleti
BWS 100
şöyle birşey duymuştum ayanı yere koyamadan köşeyi döndünmü tamam diyorlardı ehliyet alan abilerimiz
tabi bizim daha ehliyet yok:mrgreen:

ben de sabahın erken saatlerinde orada idim, nöbetim olduğu için ilk ben girdim sınava. korumalı olarak giden bir ben vardım onca kişi arasında ve ilgi çekici idi. sınava girmeye yakın sürücü kursu sahibi "çıkar şunları " dediyse de çıkarmadım.
bugün aradığımda ise "geçtin" beklendik cevapla, çarşamba günü cebimde olacak inşallah.
çok acele ile çekilmiş bir kaç foto da benden;

Shot with Canon PowerShot A520 at 2007-08-06

kurs görevlisi "az önce sıvan komisyon heytinden haber geldi, artık scooter ile sınava girilmeyecek, vitesli motor olacakmış" bombasını ortaya atınca scooter sahiplerinin eli eteği tutuştu. "ya hocam ben anlamam, neden önce söylemediniz bunu, kalırsam eğer mesuliyet size ait diyenlerle birlikte, herkes orada bulunan ybr ye hücum etti, motor sahibide garibim oda paşa paşa anlatıyor. ben ve benim karaoğlanda kıs kıs gülüyoruz. bu muhabbet 10 dakika kadar devam ettiktesn sonra şaka olduğunu anlayınca "aslında benim için farketmez, ha o ha o " cevapalrı geldi.

250 mct ile yolun dar olası sebebi ile u dönüşünü yapamdığım için scooter ile girdim. ilk defa orada scootera da binmiş olduk bu vesile ile.

sınava giripte başarılı olan herkese ehliyetleri hayırlı, uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin inşallah.

ya bizdede adamın teki cbr125le donmeye kalktı ters girdi dubalara donerken okdr geniş aldıki 2. dubanın brakın içinden gecmeyi 1. dubaya zor gelebildi bn o arkadasa bsy demiorum cnk guzel bi motor ve full korumaydı ama ozrace'i brktıklarını grdukten snr neye nasıl bakıoar hala anlam veremiorum onlerindeki kagıdada baktım kafasına gore bitane ciziodu adam herkse baska bsyden maksat baktık tam puan vermedik işte!!

sorma dostum hala şoktayım o kadar bilmeyenlere bedavadan veriyolar ama hakedenlere vermiyolarya işte o adama koyuyor.bence bilgiye,kullanmana,ve tecrübene alınmıyor ehliyet.iki angutun tamamen insafına kalmışız:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ozrace sen nasıl kaldın ya:mrgreen: hayatımda ilk kez sukutur kullandıydım sınavda üç duba arasından gectim ilerden tur attım dönüşte yine üçünün arasından gectim durdum tamam gectin dediler.. sen düştün mü:silent: kendi sukuturunla girmedin mi :silent:

ben de içerenköy'de nuri cıngıllıoğlu lisesinde girdim sınava. 100le geçmişim sevindim. sistem gerçekten çok komik. honda activa ile 3 tane dubayı döndük aldık ehliyeti. işin garibi bir arkadaş motoru devirmeyi başardı onu bile geçirdiler sanırım. bir kız da sevgilisi ile gs1200le girdi sınava, çocuk geçti dubaları da kız gitti döndü sonra lak diye bıraktı güzelim motoru yere ayna mayna kalmadı. eğer bunu okuyorlarsa geçmiş olsun diliyorum kendilerine. benim kız arkadaşım yapsa ne yapardım bilmiyorum ayrıca:)

ya bakıyorum da herkesin sınavı genelde trafiğe açık alanda olmuş. kadıköy tarafında hep bir okulun bahçesinde yapılıyor. bu kursun insiyatifinde mi acaba?
sağlıcakla.

ben de içerenköy'de nuri cıngıllıoğlu lisesinde girdim sınava. 100le geçmişim sevindim. sistem gerçekten çok komik. honda activa ile 3 tane dubayı döndük aldık ehliyeti. işin garibi bir arkadaş motoru devirmeyi başardı onu bile geçirdiler sanırım. bir kız da sevgilisi ile gs1200le girdi sınava, çocuk geçti dubaları da kız gitti döndü sonra lak diye bıraktı güzelim motoru yere ayna mayna kalmadı. eğer bunu okuyorlarsa geçmiş olsun diliyorum kendilerine. benim kız arkadaşım yapsa ne yapardım bilmiyorum ayrıca:)

biz devirmeden kaldık:salut:

ozrace sen nasıl kaldın ya:mrgreen: hayatımda ilk kez sukutur kullandıydım sınavda üç duba arasından gectim ilerden tur attım dönüşte yine üçünün arasından gectim durdum tamam gectin dediler.. sen düştün mü:silent: kendi sukuturunla girmedin mi :silent:

evet kendi scooter ımla girdim ve hiç hata yapmadım.dediğim gibi 2 angutun insafına kaldık.yukarıyı bi oku bak kimleri geçiriyolar kimleri bırakıyolar.ben böyle düzenin ta .............

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu hafta da ben girecem sınava :) Nedense 2 ye bölmüşler sınavları. 2o ytl para alacaklar diye duydum doğrumu arkadaşlar ?
Sınavda olurya arkadaşımızn başına gelen bizede gelirse 2 sınavı ne zaman oluruz. Kendi motorumla gitsem doğrumu olur bisan 150 scootor kullanıyorum. 2 aydır kullanıyorum 8 değil 888 çizebilim :))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar