Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
polisler iyidir benide yakalaya yakalaya arkadas oldukk tabii yağcılık yapacaksın yoksa ucuz kurtulamassın:)

bunun ile ilgili kaynak gösterebileceğiniz bir link varsa buraya koyar mısınız? :silent: :silent:

Kurstan öğrendim tarihi, MEB'in sitesinde de göremedim ama kursunuzu bir arayın, tarihi teyid edin. Dün beni direksiyon eğitimine çağırdılar ve oradaki kursiyerler ve direksiyon hocası da 28 Temmuz dedi.

Gelişim Sürücü Kursundan sms geldi...

direksiyon sınavı...04-05 Ağustos tarihine alınmış diyor mesajda...

Bende yazıldım bugun 35 sınav harcı 15 saglık raporu 100 kurs ucret :queen: 90 da sanırım alırken kı masraflar varmıs yanı toplam : 240 assa yukarı benım b ehlıyet vardı..

Bende yazıldım bugun 35 sınav harcı 15 saglık raporu 100 kurs ucret :queen: 90 da sanırım alırken kı masraflar varmıs yanı toplam : 240 assa yukarı benım b ehlıyet vardı..

OOOooohooo biz sınava girdik geçtik bile...haftayada direskiyon sınavı aldık say...:queen:sizin sınav ne zaman...yaz bitiminde galiba...o zamana kadar kim öle kim kala....:p

şimdi biride çıkar der ki...burda A2 nin alınmışı var...:p

hangi kurs bu...ben Gelişimin 150 ytlsini en ucuz sanıyodum...:pale:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
arkadaşlar bana msj gelmiş sınav bi hafta one alındı 4-5 agustosa die yani ehliyetler bi hafta erken gelioo:p:queen:

ben 11 11 1990 değumluyumeglıyete en erken ne zaman basvurabılırım ve ehlıyetım en erken ne zaman elımde olur.sorumu cvplarsanız memnun olurum....:)

kafam ambale oldu?? :silent: 4ü mü 11ü ?

hatta ve hatta 28 imi mi öyle duyumlarda var sayın gelişim yetkilileri bana 04-05 diye mesaj atmışlar yarın arayacam işin aslını astarını öğrenecem...

valla benimde kafam karıştı...Md sitesinde üyenin biri 28 deyip duruyor...kursu bile aradım diyor...

Gelişim bizede 04-05 Ağustos diye sms attı...

Reklam olmasın mete abey:p hee bu arada ben senın kadar uzun sure bınseydım bu merete 50 kerem almıstım :queen:

kanka ilk moturum 92 de star 103 dü...maviydi...nası silerdim nasıl parlatırdım sorma...görmen lazımdı...muhtemelen motoru temizlediğim günler sürdüğüm günlerden fazlaydı o dönemler...2 tur...4 pasta cila...:queen:
Valla kısa vercekler herhalde :salut: kacırdım sızınkını malum parasızlık :(

arkadaşlar bana msj gelmiş sınav bi hafta one alındı 4-5 agustosa die yani ehliyetler bi hafta erken gelioo:p:queen:

oleyyyyyyyyyyyy...........:pbende seviniyom:wiinkk:

banada mesaj geldi.4 ağustosa alınmış direksiyon sınavı.ama 4 ünde katılamazsanız 11 ağustosta da var...

Arkadaşlar sınava kendi motorumuzla girebiliyor muyuz? Ben giriliyor biliyordum ancak kurstan Milli Eğitim izin vermiyor dediler. Doğrusu nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar