Bu dediklerin köln'de olmuyor degil mi ? Köln'de de yapsana ayni havayi :cherry:
bunun ile ilgili kaynak gösterebileceğiniz bir link varsa buraya koyar mısınız? :silent: :silent:
arkadaslar bu olayin nezaman oldu yazmayiunutmusum kusura bakmayin
bu olay 1992 olmustu.
Bende yazıldım bugun 35 sınav harcı 15 saglık raporu 100 kurs ucret :queen: 90 da sanırım alırken kı masraflar varmıs yanı toplam : 240 assa yukarı benım b ehlıyet vardı..
Bende yazıldım bugun 35 sınav harcı 15 saglık raporu 100 kurs ucret :queen: 90 da sanırım alırken kı masraflar varmıs yanı toplam : 240 assa yukarı benım b ehlıyet vardı..
kafam ambale oldu?? :silent: 4ü mü 11ü ?
hangi kurs bu...ben Gelişimin 150 ytlsini en ucuz sanıyodum...ale:
sizin sınav ne zaman...yaz bitiminde galiba...o zamana kadar kim öle kim kala
kafam ambale oldu?? :silent: 4ü mü 11ü ?
hatta ve hatta 28 imi mi öyle duyumlarda var sayın gelişim yetkilileri bana 04-05 diye mesaj atmışlar yarın arayacam işin aslını astarını öğrenecem...
Reklam olmasın mete abeyhee bu arada ben senın kadar uzun sure bınseydım bu merete 50 kerem almıstım :queen:
kanka ilk moturum 92 de star 103 dü...maviydi...nası silerdim nasıl parlatırdım sorma...görmen lazımdı...muhtemelen motoru temizlediğim günler sürdüğüm günlerden fazlaydı o dönemler...2 tur...4 pasta cila...:queen:
Valla kısa vercekler herhalde :salut: kacırdım sızınkını malum parasızlık![]()
arkadaşlar bana msj gelmiş sınav bi hafta one alındı 4-5 agustosa die yani ehliyetler bi hafta erken gelioo:queen:
Arkadaşlar sınava kendi motorumuzla girebiliyor muyuz? Ben giriliyor biliyordum ancak kurstan Milli Eğitim izin vermiyor dediler. Doğrusu nedir?