ya arkadaşlar bu a2 sınavında 20 tanemi soru soruyolar ben gittim yazıldım agustosta sınavım sürücü kursundan bana ilk yardım motor trafik hepsinden soru gelicek dedi nasıl iş bu pek anlayamadımda yardımcı olurmusunuz
ya arkadaşlar bu a2 sınavında 20 tanemi soru soruyolar ben gittim yazıldım agustosta sınavım sürücü kursundan bana ilk yardım motor trafik hepsinden soru gelicek dedi nasıl iş bu pek anlayamadımda yardımcı olurmusunuz
mete_han abi sag olasın ya kitapcık verdiler bana çok test var onda hepsine nasıl çalışçam bilmem özellikle ilkyardım hiç sarmıyo beni walla
hiç sorma...muhtemelen birinden geçip birinden kalıcan...ben 3-4 yıl çok tekrarlarla kursalara para takarak zar zor şansa aldım desen inan buna...bide çıkıp ayy çok basittiii diyen tipler var ya onlara hastayım...motor soruları distribütör bilmem ne falan gerçekten iğrenc oluyo...bilirim...bu a2 dende çakma ihtimalim var hani...
hoca ağustosun 4-5 inde direksiyon sınavı...
yav cevaplarda geldi...ama yine tedirgin oldum ben...
dostum Allah razı olsun senden...ne yaptın ne ettin nasıl buldun bilemiyom ama sağolasın...Gelişim bile bunu yapamadı...yasak masak ayağına ama sanki nolucak...biyerlerden edin bunları bize sun dimi...
ama şimdi iyice huylandım abi ya...cevapları tekrar gözden geçirdim...bi hata yaptımmı diye...buraya not ettiğim cevaplardanda emin olamadım...neyi nasıl cevapladığımıda unuttum...kafam karıştı valla...inşallah yırtarız yoksa işimiz nanay...:salut:millet takır takır geçiyor valla...20 de 20...biz tırt...ale:
önemli değil mete_han abicim maksat sizlere yardım:wiinkk:
inşallah hepimiz geçecez Allahın izniyle ve kutlayacaz bunu.bak demedi deme :mrgreen:
ben bbadayı kescem kurban olarak...haydi hayırlısı...haftaya açıklanır artık...çatlıcam ya...ale:çaktıkmı geçtikmi...
![]()
1 ağustos kötü ya...direksiyon bilmem ne derken işimiz var desene...
Motosikletler de trafik akışında yer aldıkları için ehliyet gerektirir ve yasaların gerektirdiği tüm trafik kuralları motosiklet kullanıcıları içinde geçerlidir.
Motosikletle aktif olarak trafiğe çıkabilmek için A sınıfı sürücü ehliyetine ihtiyaç vardır. 17 yaşından gün almış olan herkes Mili Eğitime bağlı olan sürücü kurslarında gerekli eğitimleri alarak bu ehliyete sahip olabilirler.
Trafik kurallarına riayet edilmediği takdirde trafiğe çıkan diğer taşıt kullanıcıları gibi motosiklet sürücüleri için de yasal cezalar uygulanır. Ayrıca kasksız trafiğe çıkmak motosiklet kullanıcıları için, trafiğe çıkan diğer sürücülerden farklı olarak ekstra ceza ve ceza puanı gerektiren bir durumdur.
Unutmayalım ki trafik kuralları hayatlarımızı kurtarmak için vardır ve trafik cezaları bize bu konuda yardımcı olur….
A2 Sinifi Sürücü Belgesi
Kullanilacak Araç :Motosiklet
Diger Araçlari Kullanma Yetkisi: A1 Motorlu Bisiklet
Yas Sarti :17 Yasini Bitirmis Olmak
Tahsil Durumu :En Az Ilkokul Mezunu Olmak