Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

HAYIRLI OLSUN BENDE ALDIM ABİ CEZASI ÇOK AĞIR
BİZİM BURDA YAŞLI BİR AMCA VARDI, ÜÇ TEKERLEKLİ ARÇELİK KULLANIYOR AMDAMCAĞIZA ARKADAN ÇARPMIŞLAR EHLİYETİ YOK DİYE 540.00.-YTL CEZA GELDİ, İKİNCİ KEZ YİNE ARKADAN ÇARPTILAR BUSEFER 1.200.00.-YTL CEZA GELDİ MOTORUNU SATTIDA ÖDEDİ,BİR HAFTA SONRA ÖLDÜ.(ÜZÜNTÜDEN GALİBA)

********************O**********************
- Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar ihtiva eden ileti veya başlıklar kaldırılabilir ve bu tür davranışları sergileyen üyelere ceza verilebilir...
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
******************O************************

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi hayırlı olsun :rendeer: sen genede ehliyetin yokmuş gibi kullan motorunu temkinli olarak :cat:
ehliyet kullanmıyor motorunu :queen:

BENCE MOTORSİKLET SÜRÜCÜLERİNİN KÜLTÜR SEVİYESİ ARABA SÜRÜCÜLERİNE GÖRE YÜKSEK, BENİM TRAFİKTE GÖZLEMLEDİĞİM KADARIYLA DA MOTORSİKLET SÜRÜCÜLERİ ARASINDA BİRBİRİNE KARŞI SAYGI VE DAYANIŞMA VAR BU DURUM ÇOK HOŞUMA GİDİYOR.

********************O**********************
- Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar ihtiva eden ileti veya başlıklar kaldırılabilir ve bu tür davranışları sergileyen üyelere ceza verilebilir...
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*******************O***********************

Hayırlı olsun
Artık cüzdanın içinde durmaktan eskir kırılır kırıldı diye değiştirirsin yeniside cüzdanı bekler bu iş böyle :queen: ehliyetin olunca can atıyosun sorsun soruyu alsın boruyu diye ama maalesef hevesin kursağında kalıyo kimse sormuyo :thumleft:

Hoyırlı olsun ohyeah, güle güle kullan. inşallah hiç ihtiyacın olmaz :cat:

cem7803, Kardeşim Sanırım Sen Neden Senin Yazıların Altında Kırmızı Renkde Uyarı Olduğunu Anlamadım ,
BÜYÜK HARFLE YAZMA! di,ye uyarı veriyorlar sana Arkadaşlar biri cem7803, Caps Lock Tuşuna BAssın Takılı Kalmış :queen: :queen: :queen:

ohyeah, Sanada hayırlı, Uğurlu Olsun ve yolun açık Olsun .. :rendeer:

Kardeş hayırlı olsun güle güle kullan :p

Ama şimdi bi cevirme olsada girsemde ehliyetli kurallara uyan motorcu oldugunu göstersem diyorsan. Boşuna artık ne cevirme nede bişey olmaz :) Abi Ehliyetimi alalı 2 sene oldu polisin dibinden geciyorum ııı ıhh çevirmiyor ama kaskım herzaman takılı. :king:

hacı haklısındır ehliyet gibisi toktur gerçi bendede ehliyet var ama pek bi işe yaramıyo çünkü motor yok motoru alır almaz bende polisin önünde tek teker yaparım hatta beraber yaparız :cherry:

bakalım şu yazılı sınav sonuçları bir açıklansın da bizde direksiyona girip alalım ehliyetimizi az kaldı hemde çok az kaldı bekliyorum sonucları geçen sınava girdim. sonuçlar 3 hafta sonra açıklanacak sonra direksiyona gireceğiz. direksiyon sonuçları ne zaman açıklanır acep.

valla bi tarafım yırtılıyo ehl,yet peşinde koşmaktan adliye,sağlık kontrolü ölcem ne zor ehliyet almak.......
sen yırttın gez bakalım şimdi :cat:

Yanlız OHYEAH senin 'OH' la ilgili ciddi bi takıntın var yaw :p

Başlığa bakın'OH BE' :cherry:

ehliyet

arkadaşlar direksiyon sınavından kaç gün sonra ehliyet kartı elimize geçebilir. bilgisi olan arkadaşlar cevp verebilirlerse sevinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum direksiyon sınavından 4 gün sonra ben sertifikamı almıştım ehliyet kursundan. Ondan sonrası sana kalmış yani istediğin zaman sertifikayı trafiğe götürüp gerekli işlemleri yaptığının ertesi günü ehliyetini alabilirsin.

ehliyet ve kimlik

Şu anda hemen hemen her sokakta her kafasına esen insanlar ruhsatsız silah taşıyıp, önüne geleni tarıyorlar. Ben sorarım acaba sadece ehliyetsiz dolaşan motorsikletliler mi suçlu ki polis zırt pırt durdurup kontrol yapıyor. O zaman gömleğini pantolonun üzerine bırakanve silah taşıyabileceği ihtimalı olan herkesi neden polis durdurup teftiş etmiyor. Acaba motosiklet ateşli silahlardan daha mı korkunç yoksa başka sorunlar mi var polis abilerde.

gamkam, sen polislerin motosikletleri durdurup sorgulamasını buna nası bağladın onu anlamadım. polisler ehliyetsiz kullananları tespit etmeye çalışıyor bence. çünkü ehliyetsiz sürücülerde aşırı bi artış var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar