Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

hanüz a2 ehliyeti olmayan ve almak niyetinde olan arkadaşlar, şu adresi bir ziyaret etmenizi öneririm, çok cazip bir teklif sunulmuş...ben çoktan kursa başladıgım için benim için artık çok geç ama hala başlamamış olanlar faydalanabilir. :pr:

http://www.ıstanbulvaspa,com/ehliyet.htm

arkadaslar iyice araştirmadan bunu buraya yazdıgım için üzgünüm, dün linkte numarası geçen beyle görüştük, sonuç fiyasko..boşuna aramayın

************UYARIDIR..!!******************************
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.

PEŞPEŞE (FLOOD) MESAJ atarsanız UYARILMADAN içeriği ne olursa olsun biri hariç diğer mesajlarınız silinecektir..!!
Sonradan yazmanız gereken yazı olursa DÜZENLE butonunu kullanıp postunuza ekleme yapınız..!!..

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
***************X******************X*********

Bir sorum olacak;

A2 sınıfı ehliyet almak için sürücü kursuna Eylül'ün ilk haftasında yazılsam, kaç ayda verirler ehliyeti? Eğer 4 - 5 ayda veriyorlarsa çok kötü yaw.

Birde hangi sıvanlara giriyoruz? Sadece motormu, yoksa sağlık, trafik felanda dahil mi?

ben 10 yıl ehliyetsiz araba kullandım hiç kimse durdurmada
ehliyeti aldığım hafta polis durdurdu cebimde para yoktuda
rüşvet bile vermeden kurtuldum(sarhoştum da)
şimdi motor kullanıyom ehliyet alırsam polis durdurur diye korkuyorum
2 hafta plakasıs bindim kimse bi şey demedi
bunlar yumuşuyormu ne..

benim sorum, surucu kursuna yazilmadan kendi basimizi sinavlara basvurabilirmiyiz?

aloooo turkiye yolarinda dogu/bati dagil 15 sene ehliyetsiz dim/benden kidemlisi varmi

yok abi yaw şu b ehliyeti alayım da sonra bakacağız a2 yi de almayı düşünüyom...
:cat: :cat: :cat:
ama eskişehir de ehliyet kursları çok pahalı...... sadece kurs ücreti 375 YTL.. :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa:
+emniyet vs.... vs.... sizce de çok pahalı değil mi? :silent: :silent: :silent: :silent:

aTTra' Alıntı:
Bir sorum olacak;

A2 sınıfı ehliyet almak için sürücü kursuna Eylül'ün ilk haftasında yazılsam, kaç ayda verirler ehliyeti? Eğer 4 - 5 ayda veriyorlarsa çok kötü yaw.

Birde hangi sıvanlara giriyoruz? Sadece motormu, yoksa sağlık, trafik felanda dahil mi?

Arkadaşlar yardım edecek yok mu?

6 hafta sürüyor sanırım kurs, ancak sınavlar merkezi olduğu için belirli tarihlerde var. ayrıca, yukarıda sürekli dönen bir banner var gelişim sürücü kursu diye. orayla konuşmanızı öneririm, motosiklet.net üyelerine yüksek bir indirim var hem de süreler konusunda bilgi alabilirsiniz.

bu arada benim de ehliyetim yok ama alıcam söz :joker:

arkadaşlar ben motor kurye işine başlamak istiyorum.bana en uygun motor sizcede hangisi.

ehliyet almamakla övünenlere burdan :farao: . benimde ne ehliyet ne motor var . ilk once eğliyeti alıcam bu ayın sonunda baslamayı dusunuyorum sitede bulunan linklerden birine başvurcam galiba. sonrada motoru alırız ilk once bi ehliyeti alalımda..

bende varim ama almayi dusunmuyorum
malum bu motor beni yedi bitirdi para kalmadi :pale:

Ehliyetsiz motor kullanmak yasal değildir bu başlık altında yazılarınızda lütfen bunu göz önünde bulundurun ...MT ehliyetsiz tüm üyelerine bir an önce ehliyet almasını tavsiye eder..

Konu hakkında her türlü sorunuza Buradan yanıt alabilirsiniz...

Ehliyetsiz yakalanırsanız başınıza gelecekleri Buradan öğrenebilirsiniz...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mel-a-ku

Alacağın Olsun Kardeş Sen Bu Topiği Açtığından Beri Ehliyet Sorma İşlemi Çoğaldı, Ama sadece Motorculara soruyorlar; Yoksa Bu İşte Bi komplomu var ne dersiniz Siz Sayın Ehliyetsiz Motosiklet Kullanmayı Marifet Sayan Değerli Kaderdaş Motorcu Arkadaşlarım.. :queen: :p :sunny: :sunny: :sunny: :sunny:

oh be ehliyet gibisi yok

2 aydır sınawdı direksiyondu derken sonunda ehliyetime kavustum. bu aralar polis baya ceirme yapıyo rahat gezemiyodum zaten. artık polislerin önünde tek teker bile yaparım. bu seferde baska seyden yazarlar cezayı uyaıklar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohyeah, eee bi künefe ısmarlarsın artık, hayırlı olsun :)

hayırlı olsun motorda varsa senin işin bitmiştir.
kaskını takmayı unutma sakın selam isityorsan bu şart .

başlarılar allah kaza bela vermesin hayırlı sürüşler dilerim.
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar