Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi sistem yanlıs bıkere.yokkı robın hood gıbı bırı topunun kokunu kazıcak.sonra sıl bastan memlekete yonetıcı getırecen.eskı sıstem daha ıyıymıs.haksızlıkmı var.ayaklanıyo mıllet topluca ındırıyo bastakını alıverıyo kelleyı.sonra hoop baskası.odamı yaptı aynı ıslemı onada uyguluyolar.gul gıbı gecınıyolarmıs.ama sımdı nerdeee......... :farao: :jocolor: :farao: :jocolor:

herkese merhaba, sorun da burada arkadaşlar bizler hep robin hoodlarla yada büyük ATATÜRK gibi insanları arayacağımıza önce üzerimize düşen görevlerimizi yerine getirelim ama ehliyet almak hakkatten bir sorun :queen: yani ve ben yakında a2 ye girecem :pr:

Atamız herşeyi görmüştü, ama biz halen göremiyoru
TÜRK ÖĞÜN
ÇALIŞ
GÜVEN :thumright:

benim de 4 ayım kaldı, 88 liyiz ama alamayacağım bu gidişle daha çoook uzun bir süre :pr:

yok be hacı ehliyetle bişi olmuyo ehliyete binilmiyo çünkü bende önce ehliyet alayım
sonra motoru alırım dedim (ev halkı karşı gizli aldım) tam bi yerden para bekliyorum yarın gidip alırım diyodum küt diye tüm hayaller suya motor kiralayacak biyer de bulamadım
yani ehliyet arka cebimde duruyo ama kimlik görevinden ileri gitmiyo... :santa: :salut:

ferrari_gani' Alıntı:
yok be hacı ehliyetle bişi olmuyo ehliyete binilmiyo çünkü bende önce ehliyet alayım
sonra motoru alırım dedim (ev halkı karşı gizli aldım) tam bi yerden para bekliyorum yarın gidip alırım diyodum küt diye tüm hayaller suya motor kiralayacak biyer de bulamadım
yani ehliyet arka cebimde duruyo ama kimlik görevinden ileri gitmiyo... :santa: :salut:

zaten bende kimlik görevi görsün die alacam :p cüzdanı yanımda taşımak istemiyorum çok büyük oluyo, kimlik için olan küçük cüzdanlara da nüfus cüzdanı sığmıyor :cherry: ben de ehliyeti alıp kredi kartıylan beraber bir güzel taşımayı planlıyorum :cherry: :cherry:

Ehliyetsiz motor kullanmak yasal değildir bu başlık altında yazılarınızda lütfen bunu göz önünde bulundurun ...MT ehliyetsiz tüm üyelerine bir an önce ehliyet almasını tavsiye eder..

Konu hakkında her türlü sorunuza Buradan yanıt alabilirsiniz...

Ehliyetsiz yakalanırsanız başınıza gelecekleri Buradan öğrenebilirsiniz...

Moderatör tarafında düzenlendi:
zaten bende kimlik görevi görsün die alacam cüzdanı yanımda taşımak istemiyorum çok büyük oluyo, kimlik için olan küçük cüzdanlara da nüfus cüzdanı sığmıyor ben de ehliyeti alıp kredi kartıylan beraber bir güzel taşımayı planlıyorum

heh işte aklım yolu bir... :rendeer:

walla bendmde ehliyet yok ama motor da yok 89 luym seneye motorla birlikte ehliyeti alcam.cbr 125 inşallah

ehliyet

bservet' Alıntı:
Arkadaslar www.meb.gov.tr den A2 icin sinav tarihine bir bakin.1 temmuz 2005 yaziyor.Sinavdan once surucu kurslarina gonderilen sinav kimlik belgenizi almayi unutmayin. :)

ben macintosh kullanıcısıyım oyüzden .exe uzantılı dökümanları açamıyorum.

ama geçen hafta konuştuğum sürücü kursu Zıraat bankasına yatırılması gereken harcın tarihini kaçırdığım için 27 Ağustos'taki sınava giremeyeceğimi ve bir sonraki sınavın 22 Ekimde olduğunu söyledi.
İstanbul'da durum böyle :pale: Aman dikkat, kim 2 ay daha beklemek ister ki....

walla benim de yok ama 89 luyum polise sordum deneye alıırsın dedi ama bir kere polis garajda gezerken yakaladı ve motoru bağladı parka çekti ne oldunu anlamadım ama alıcam motor var zaten cbf250 ve kinetic 2 tane motor ehliyet olsa... şimdilik sanayi içinde gezebiliyorum :cat:

burik peki garaja çekti diyorsun cezayı kim ödedi 188 ytl ehliyetsiz araç kullanma + 1 ay hapis oda 600 ytl para cezası oluyor yani anlıyacağın polise yakalanırsan ve işini bilmiyorsan 788 ytl + otoparak parası ceza yersin.

Bende alayım dedim ama 2 günle kaçırmışım...alacam valla söz hepinize..Birşeyi merak ettim bu yüzden ceza yiyen yada polis eline düşen kimse varmı aramızda???

Alaah düşürmesin o ayrı bir konu :queen: :farao:

benim yaşım tutmuyor.zaten ehliyet almadanda trafiğe çıkmayı düşünmüyorum :pl: :thumleft: ben çok deli motur sürüyom. 250 metre tek teker gidiom. 251. metrede motor bana biniyor.aramız çok iyi. :flower: :cherry:

ehliyeti verdilerde biz mi almadık

ben de varım !! yok daha ehliyetim...kasım 26da alacagim, sürüş çalışmalarına başladım !

:rendeer:

evvelakin arkadaşlar ben de sadecen b var u2 yok :cherry: ama bir sonrakine girmeye niyetliyim :queen:

Ehliyetsiz motor kullanmak yasal değildir bu başlık altında yazılarınızda lütfen bunu göz önünde bulundurun ...MT ehliyetsiz tüm üyelerine bir an önce ehliyet almasını tavsiye eder..

Konu hakkında her türlü sorunuza Buradan yanıt alabilirsiniz...

Ehliyetsiz yakalanırsanız başınıza gelecekleri Buradan öğrenebilirsiniz...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar