Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biri beni haremden alabilirmi acaba :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
napcaz atlıcaz motorlara gidecez paşa paşa okulumuzu bulacaz başka yolu yok gibi sınavdan sonrası için bişey düşünün napalım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
zuhtupaşaya baskın yapalım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen zuhtupaşa yı tanımıyosan git kendini köprüden aşagı at:mrgreen:

süpersiniz ya:mrgreen: şurada ağustos un 2. haftasında ehliyetler elimizde olacak ve hala ehiley sınavına ehliyetsiz gitmekten bahsediyoruz olaya bak. mazallah bi polis çevirmeye görsün. :queen: herkes kendi gitsin bölye organize olamadık. ama çıkışta birşeyler yapma fikri güzel :cat:

burada tanışmak istediğim çok insan var. herkesi forumdan tanıyorum aslında ama daha kimseyi görme olanağım olmadı mesela zühtüpaşa da bunarldan biri :salut: evet evet biz paşamıza gidelim :queen:

pendik lisesinden sınava girecekler için yeri tarif ediyorum.

tren'le gelenler zaten pendik'de inecekler,ana caddeye çıkıp yukarı istikamete ( sag tarafa ) dogru yürüyecekler 400-500 metre ileride köprü'yü gördünmü,köprünün üstüne çıkmayıp alt yoldan tren raylarını takip edecekler,çamlık alan'a dogru yürüdünmü 300 metre ileride solda pendik lisesi karşınıza çıkacaktır.bol şanslar

off ne büyük yermiş bu pendik ya heryere okul dikmişler böyle olmaz ki. :queen: cami yaptırın biraz

kusura bakma handeee internetten düştüm

Çıkışta görmeyeyim sizi :mrgreen: Yok yok göreyim :mrgreen: Ama kolay bir yer söyleyin, karşı tarafı hiç bilmiyorum.

koyulacivert' Alıntı:
off ne büyük yermiş bu pendik ya heryere okul dikmişler böyle olmaz ki. :queen: cami yaptırın biraz

pendiğ'in şu an nufusu tahmini olmakla beraber 550,000 ( son sayımda 450,000) ayrıca ilçe sınırları içersinde 34 adet okul bulunmaktadır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kahraman34' Alıntı:
pendiğ'in şu an nufusu tahmini olmakla beraber 550,000 ( son sayımda 450,000) ayrıca ilçe sınırları içersinde 34 adet okul bulunmaktadır.

KAHRAMAN 23 NİSAN CADDESİNİDE BİLİYOMUSUN ORHAN ZİYA HAMZAOĞLU İ.Ö OKULU

serkan79' Alıntı:
KAHRAMAN 23 NİSAN CADDESİNİDE BİLİYOMUSUN ORHAN ZİYA HAMZAOĞLU İ.Ö OKULU

tamam abi sen merak etme zaten oradan gelipte okulu bulman zor olur. ben ve handeee (daha net konuşmadık ama) gireceğimiz okullara bakmaya gidicez. handeee ile olmazsa ben peder bey ile giderim. o okulada bakar sana mesajla birdiririz. ok?? :cat: :cat: ;)

bilen varsa şimdiden tarıf etsin tabi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar