Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

ya arkadaşlar benimde pendik lisesinde.... beni geçerken maltepeden alacak bir yardımsever arıyorum motorumu hafta sonu arkadaşa vericem söz vermiştim (tamda gününe denk gelmiş).

motorize gitmek isteyene servis çekilir. :)

diyecek olsam diyorum hani nasıl bir tepki doğururdu şuracıkta?
moto-servisçiliğin de nabzını ölçmüş olurdul hem.

arkadaşlar aracı ehliyet veya diploma kullanmıyor;ekmeğini harhangi bir aracı kullanarak kazanacak insandan;ne trafiğe nede topluma bir zarar geleceğine ben inanmıyorum;çünkü mesleğine ve emeğine kimse ihanet edemez.Asıl zararı ben oldum,yada okudum ukalalığıyla veya aşırı güveniyle caddede gezen cahillerden veya canavarlardan görüyoruz.En anlayışlı ve usta şoförler hep kamyoncu veya otobüsçü diye adlandırdığımız gruptan çıkıyor;ama okul harçlığı için veya babasının arabasında çalışan taksici grubunun ben daha trafikte tekerlekli veya motorlu bir araca yol verdiğini görmedim.Canımı ve malımı emanet ettiğim sürücünün enaz lise mezunu düzeyinde eğitimli ve kültürlü olduğunu bilmek benide çok mutlu eder;ama lütfen şunuda unutmayalım;bugün yurdumuzda ilkokul mezunu valilerimiz,emniyet amirlerimiz,başkomserlerimiz ve bürokratlarımız var;bence değişim üsten alta doğru başlamalı ve bütün topluma yayılmalı;merak ediyorum o zaman bu partileri kim seçecek,bu televizyonları kim seyredecek ve litresini 3ytl den kim benzin alacak...
Eğitimli,saygılı ve anlayış dolu bir yaşam sizinle olsun

yaw arkadaşlar kurs bana daha belli değil diyo ne iştir.herkez okulunu biliyo giden bakan bile var...

tüm arkadaşlara merhaba ben pendik lisesi mezunuyum herkeze tavsiyem pendiğe trenle gitsinle çünkü c.tesi pendiğin pazarı okulları bulmakta zorlanırlar motorla,trenden indikten sonra binersiniz bi taksiye çok daha rahat edersiniz bence

İlçesi PENDİK
Bina Adı PENDİK LİSESİ
Bina Adresi HAT BOYU CAD. ÇAMLIK MEVKİİ NO:16

ben son 2 senedir açık ogr. davasına anadolu yakasındaki bir çok liseye girip çıktığım için biliyorum burayı da :) hatta geçen sene bi sınava girmiştim burada. direk giderim buyuk ihtimalle. henüz acemi oldugumuzdan artçı da alamıyoruz :) kusura bakma vipSeyahat

bulusma varsa uyarım.

bir de thunder >

Bina Adı KAYNARCA ŞEVKET SABANCI LİSESİ
Bina Adresi FEVZİ ÇAKMAK MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO:36 PENDİK

pendik koprusunden sonra e-5 ten devam ediyorsun. kaynarca ya gelince dalıyorsun semte, e-5 ustundeki tarafta kalıyor bu lise. pendik ilçe sınırında ama merkezle alakası yok dostum.

arkadaşlar pelinin söyledigi gibi 8 temmuz cts oranın pazarı arabayla gelecekler sahil yolundan gelsin okulun alt tarafı sahile dogru olan yerlere yada yakınlarına park edebilirler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
-MUSTURAKİ-' Alıntı:
yaww bu ne faydalı bir topiktir bu ne hoştir

serkan 79 gardaş benimkide aynı okul terorde pendikte gircek biz beraber gitcez istersen senide alabiliriz burdan gidecek adam çok galiba teror'un okulda faruk demirbağ ilk öğretim okulu

Allah senden razı olsun tuttugun altın olsun :)

slm

merhaba arkadaşlar bende pendik merkezilköğretim okulunda girecem.gitmiş gelmişliğim var oraya ama okulu kestiremedim.Başka girecek olan varmı orda?

Hehehe, sınava motorunuz ile gitmeyin arkadaşlar. Her yerde kuzu çevirmeler sizleri bekliyor olacaktır :)) Piştiye gerek yok di mi :) Sanırım benim de Pendik^te...

serkan79' Alıntı:

abi ben okulları haritadan buldum işaretledim sizinki kolayda benimki biraz sapa bi yerde kalıyo sabah erkenden kalakar hep birlikte gideriz :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam olur ben sabah 8 gibi ataköy metronun oralarda beklerim sizi :)

serkan79' Alıntı:

gardaş hakkımda ne düşünüyorsan allah sana bin katını versin :cherry: :p :cherry:

yav yaparız bi organizasyon senle birlikte üç kişi olduk alalım bi arkadaşımızı daha dörtlüyelim hadi bakalım kalkıyo pendiğe bir iki haydeeee bakırköy yenibosna vs tarafından varmı gelen son bi kişi kardeşim ücretler bozuk olsun lütfen haydeee kalkıyo bir iki haydee :queen: :cherry: :queen:

İlkokul mezunu olmayanlara haksızlık oldu şimdi de :farao: Onlara da versinler :farao: "Eğitim şart" diyenler bu lafı Cem Yılmaz'la aynı kafada söylüyorlarmış :farao:

ehliyet sınavı için 50 ytl istiyorlar

Bugün gittim sınava nerde gireceğimi öğrenmek için fakat tüm sinirim tepeme çıktı adam bana 25 ytl sınava giren öğretmenler 25 ytl de direksiyon sınavına giren kişiler için toplam 50 ytl ödemem gerektiğini söyledir. Bende böyle bir uygulama olmadığını bu uygulamanın kalktığını bildirdim fakat ısrarla bu uygulamanın olduğunu söyleyip durdu sınava giriş kartımı alamadım:pr: iyiki yazıldık kursa donumuza kadar soyuyorlar böyle bir uygulama varmı gerçekten ben kalktı diye biliyordum bu sınava giren adamlar devleten para almıyorlarmı ben niye vereyim onların paralarını böyle saçma uygulamamı olur ben yasal olarak ne yapabilirim çok sinirliyim şuan.

milli eğitime bağlı sanırım kurslar, www.meb.gov.tr ye gir şikayet ve istek gibi bi şecenek var oraya yaz yada direk dilekçeyle basvur yada önce bi bunları yaparım diye tehtit de edebilirsin.

Gelişim yok diyordu galiba bende ona dayanarak zaten attım tuttum kursta ama yok adamlar vermiyor sınava giriş kartımı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar