Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

22 Nisan 06 Ehliyet Yazılı Sınavı ve Merhaba

Selamlar,
Bende aranıza katıldım. :p
Ayrıca bugün sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar :rendeer:
Kalemimi açtım seneler sonra bir yazılı sınava giricem :silent:
:bounce: Havada çoook güzel. Keşke ehliyet olsaydıda motosikletle gezebilseydim ama daha 1 ay beklemem lazım :pale: :salut:

sahiden işin iş geçmiş olsun

çünkü optik okuyucun üstünde senin ilk yardım motor ve trafik yapman gerektiğini yazıcak eğer sadece a2 olsaydı yalnız motor yazıcaktı. sen sadece motor yapıp çıkınca mecburen bilgisayar diğerlerinden kaldın gibi işlem yapıcak benim tahminim

ama hepsini yapıp çıkarsan ne olur merak ediyorum doğrusu.

ayrıca ehliyetini alamazsan git sürücü kursana sor hesabını. saçma sapan şeylerle boşu boşuna insanın 2 3 ayını yiyorlar:pr: :pr:

Sen Bence Git Sinava Motorla Bişi Olmaz:pr: ... Zaten Bu Forumun Yarisi Ehliyetsiz:queen: :queen: :queen:

Ehliyet Sınavına Girecek Arkadaşlara Başarılar!!!

Evet kalemim, silgim, kalemtraşım, sınav giriş kağıdım, kimliğim ok hepsi ok tamamdır ben hazırım. Kaldı 1bucuk saat :p
Sınava girecek arkadaşlara ve kendime başarılar diliyorum :) Umarım bir kerede verir kurtuluruz. Sonra ver elini ç.kale, ver elini izmir :) Düşünsenize ehliyetinizi almanın verdiği o rahatlıkla motorunuzun üstündesiniz. Aaa sağda bir polis
- Ehliyet ruhsat lütfen
- Tabi
:p

bende çıkıyorum şimdi sınav için, bu saatte pc başında kimse kalmamıştır ama bende herkese başarılar diliyorum...:rendeer:

hoş geldin, mt. izmir adına başarılar dilerim.
saygı ve sevgiyle kal.

evet dostlarım hayadi sınava!!! ehliyetsiz kalmayın trafik canavarı olmayın zaten motorcuya da kurallara uymak yakışır.hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar.

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Motor çok kolaydı beeee:p

Bir soru vardı aynen yazıyorum :

Aracın çalışması için gereken yakıt vasıtanın neresinde?
a) Karterde
b) Yakıt tankında
c) Torpidoda
d) Bagajda

:) :) :)

Jazzbass' Alıntı:

Gerçekten öyleydi. 8 dk da sınavı bitirdim. 30 dk.önce çıkamazsınız diye beni esir ettiler sınıfta. Kesin 100 alırım.
Bunu atlattık arkadaşlar sıra şimdi direksiyon sınavında. Gel 20 Mayıs geeeel

Jazzbass' Alıntı:

a) Karterde
b) Yakıt tankında
c) Torpidoda
d) Bagajda

İlginç çünkü bizde böyle bir soru yoktu. Benim kitapçığım Y idi. Sorular farklımıydı?

Son düzenleme:
Benimde "Y" kitapçığıydı ve bu soruyu okuduğumda gülmüştüm, millet bana bakmıştı delimi bu çocuk diye :)

Jazzbass' Alıntı:

a) Karterde
b) Yakıt tankında
c) Torpidoda
d) Bagajda

Benim kitapçığım Z idi.Bende de böyle bir soru yoktu.Bu sınav merkesi ve ÖSS de olduğu gibi gruplar farklı olabilir ama sorular aynıdır.Yani sadece soruların dizilişi farklıdır.Acaba yanılıyor muyum?

Y kitapçıgı bendeydi ve böyle bir soru olduğuna eminim :) siz hatırlamıyorsunuz sanırım. Neyse açıklanınca görürüz. Herkeze Geçmiş Olsun:rendeer:

sansımı denedim ama yok yemedi. belge düzeltilecek sonraki sınava girecem baska yolu yok. Bana geçmiş oldu.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ehliyeti hangi kursdan alıyorun (daha doğrusu alamıyorsun). Bu kurumu tanımak isteriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar