Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

Ben de sınava girdim ama B ehliyeti için Benim aday no hem sınav kağıdına hem de sınava giriş kağıdına son rakamı yanlış yazılmış.Sınava girdiğim de nüfus cüzdanımdaki ile karşılaştırdığımda ortaya çıktı.Sınav sırasında tutanak tutuldu MEB elemanlarınca bir sorun olmaz dediler.Kimlik No aday no oluyordu.İnşallah bişi olmaz çünkü 120 sorunun en az 119 unu doğru yaptım.

bilgilerdeki ufak tefek yanlışları orada tutanak ile düzeltebiliyosun ama Sertifika türü a2 yerine B yaılınca olmuyo işte. Okuttular orada kuralları. yapacak bişi kalmadı cıkamadımda bari cevaplayım dedim 45 dakka gecmedi yau.
Benim süper sürücükursumun adı Nida kadıkoyde ama adamlarda gosterdi b den a2 diye yollanmış meb'e. Dediklerine göre sınavda motordan geçersem Meb den düzelltireceklermiş felan filan. ama yok yani ben inanmıyorum yapabileceklerine.

Bende hatırlamıyorum. Dur ya panik oldum ben nereyi işaretledim. Z'di benim ki. Aklım başımdan gitti şimdi. Valla yoktu böyle soru. Birde bu soruları tam nereden bulabiliriz. 15adet kesin kez netim var ama geriye kalan 5 soru şüpheli. Geçerim herhalde.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
sınavda öyle bir soru yoktu hatırladığım. benimki y kitapçığıydı ama sorular zaten farklı olmaz yerleri değişik olur.
dikkat ettiğim kadarıyla a2 ehliyet sınavı farklı oldu diğer sınavlardan ben 30 sağlık, 50 trafik, 40 motor çıkacak diye beklerken 30 sağlık, 40 trafik, 20 motor sorusu çıktı.

Evet banada öyle bilgi vermişlerdi. Eh iyidir. 20 soru 7 dak. biiti şimdi gel mayıs 20. Direksiyonuda tamamladık mı anında motoru alıcam. Acaba önceden alsam mı ama ben bahtsızımdır polis çeviri az parada değil 620 ytl ceza var.

Moderatör (forrap)
Bütün arkadaşlara geçmiş olsun,umarım eksiksiz bütün üyelerimiz sınavı başarıyla geçmiştir...Sırada direksiyon var,onda da başarılar.:cat: Bu gün çevirme vardı evraklarımı gösterdim geçtim,gerçekten güzel bi duygu :p Allah herkese nasip etsin...:)
Jazzbass' Alıntı:
Aracın çalışması için gereken yakıt vasıtanın neresinde?
a) Karterde
b) Yakıt tankında
c) Torpidoda
d) Bagajda

:) :) :)

Tabiki de c şıkkı torpidoda:cat:

Yaw şaka maka bu soruyu yanlış yapan varmıdır ya:p Bide sanki soruda hata var gibi sonuçta pet şişeye benzin koyup torpido gözüne koyarsan aracın çalışması için gereken yakıt torpido da olur:)Orda tam olarak belirtmeleri lazımdı soruyu sonuçta bütün benzinler aracın çalışması için lazımdır benzinliktekilerde :) Ben sınava girdiğimde de vardı böyle sorular ve bu gidişle hepte var olacaklar...

garip bende z kitapçığı vardı ama öyle bir soru kesinlikle yoktu, bizi 45 dakkadan önce çıkarmadıkları için soruları tekrar tekrar çözdüm sıkıntıdan ve kesinlikle öyle bir soru yoktu dediğim gibi...

Evet sorular kolaydı sadece motordan girdim b vardı zaten sadece 45 dk içeride beklemek sıkıcıydı sanırım 100 patlattık ayrıca al ehliyeti bak rahatına herşeyin yasalara uygun olması en güzeli herkeze başarılar...

evet 456 dakika esir ettiler sınav salonunda 20 kisiydik ve ben en onde oturuyordum bvu yuzden listeyi gorme fırsatım oldu tum sınava girenler a2 icin girmisti bu beni oldukca sasirdim demekki motorsiklet kullanımı kim nederse desin cinliler sayesinde yaygınlasıyor

gcc_ondr' Alıntı:
garip bende z kitapçığı vardı ama öyle bir soru kesinlikle yoktu, bizi 45 dakkadan önce çıkarmadıkları için soruları tekrar tekrar çözdüm sıkıntıdan ve kesinlikle öyle bir soru yoktu dediğim gibi...

Arkadaşlar ben 20 sorunun tamamını hatırlıyorum. Bu sorunun olmadığına kalıbımı basarım. Jazzbass sen farklı bir sertifika türünü cevaplamış olma. Aman öyle birşey olmasın. Edirne'de farklımı sordular diyeceğim ama bu sınav merkezi
Y ve Z kitapçıklarındaki sorular aynıdır sadece sıraları farklıdır. Herkes bu soruya yok diyor.

bu soru yoktu bende hatırlamıyorum bu soruyu neyse bunu geçtik artık direksiyon sınavını nasıl yapıyorlar acaba??

benim kitapcığımda z idi. Ben de iki kere okudum ve cevaplarımı kontrol ettim. Bence de bu soru yoktu.

bu soru kesinlikle yoktu :))
ya arkadaşlar bu 45 dk olayında hocalarla tartıştım. belkide sınavımı kıllık yaptım diye iptal etmişlerdir :)) neyse adamlar 45 dk deyince bende dedim nerde yazıyo bu? gittiler müdür çağırdılar müdür de bağıra çağıra söyleyince sanki karşısında öğrencileri var gibi ben bidaha söyledim nerde yazıyo bu diye? gösterin dedim oda göstermek zorunda değiliz dedi ozaman dedim siz kafanıza göre kural koyuyosunuz dedim eğer varsa biyerde getir göster olsun bitsin dimi? yönetmelikte yazıyo dedi tamam dedim varsa gösterin böle epeyce o laf attı ben laf attım en son adam çıktı. sonra getirdi 2005in yönetmeliğini gösterdi :) bende teşekkürler bu kadar dedim. yani koca müdür olmuşun sen niye kursiyerle muhattab oluyosunki yazıyosa getiriceksin göstericeksin bu kadar onu görmek benim en doğal hakkım aslında hata müdürde değil hata o bilgiyi soru kitapçığına yazmayanda yada sınav pakedinin içine koymayanda. nesa böle bi gündü işte...

kaça maloluyo bu ehliyet?

arkadaşlar buranın böyle cıvıl cıvıl oldugunu görmek çok güzel. Şimdi bu A2 ehliyetleri nisandan sonra temmuz da verilecekmiş (3 ayda bir. nasıl bir anlayış?) Ehliyet veren firmalar da 280 - 400 arısı fiyat veriyo. Bunun normali nedir yaa?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar