Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

Konu daılmaz burdan devam edelm kimler gırmıs gırmemıs gorelım kac almıslar belki 19undada direksiyon varmıs ordanda kutlamaya gıderız

18-02-2006 A2 ehliyet sınav sonuçları

Merhaba A2 ehliyet grubum,:cherry:

Shemotoya yakışır şekilde sınavdan 100'ü kapmış gelmiş bulunuyorum...::haapppy: :flower:

ve grubumuzda bir kişi dışında herkes 100 almış...o kişi de 90 almış zaten :p
hepinizi başarınızdan ötürü tebrik ediyorum ::biggrinn Şimdi sıra 19 mart 2006 da yapılacak olan motosiklet sürüş sınavında :thumleft: ....herkese şimdiden başarılar. Yine 100 almadan gelmeyin...:cherry:

Bu arada sürüş eğitimlerimizi kaçırmayın arkadaşlar...son bi eğitimimiz kaldı sınavdan önce...eğitimlerini aksatanlar mutlaka katılsın....sınavdan 100 almayanı dövüyorlarmış...:p

Hadi size biraz motivasyon olsun... kötü hava şartlarındaki eğitimimizden fotolar...yağmur çamur demedik...eğitimi ertelemedik...hocamız sağolsun...kendisine de buradan tekrar teşekkür ediyorum. Bize extra taktikler verdiği için.:wiinkk:

a2egitim1a7xe.jpg

Şürüş eğimenimiz bize egzersiz yaptırmadan motora el sürdürtmüyor yine inatla...::pulp::

a2egitim28ws.jpg

sona biz de inatla... yağmura rağmen dersi yarıda kesmiyoruz...o kadar kas yaptık niye boşa gitsin canım...sucuk gibi olana kadar çalışcaz...

-Gidelim kuru bir yere çocuklar....ya da bırakalım dersi...
-yok hocam!ne bırakması... bura gusel! hem ora küçük! ıh! ıııh!.....biz illa ıslanacaz...boşuna mı ısındık o kadar...sen kıyafetlerini giy biz ıslanırız....
hem yağmurda sürüş taktikleri de verirsin bize :wiinkk:
-hay Allahım nerden çattık bu çatlaklara yaw...eyi peki..ben de ıslanacam...&)?+^!^+....töbe töbe

b73lb.jpg

Bu da ilk dersten en acemi günümüzden...motor bizim gibi nicelerinin ilk acemiliğini atlatmış..:wiinkk: herkes ilk dersinde gayet başarılıydı...bi tek bu arkadaşımız konu dışında kalmıştı...

-Kime diyom çocum...dinlesene ülen....bana bak..nereye bakıyon...
-Yaw bırak hocam yaaa...ne gusel karizma yapacaz poz veriyoz..dur bi...nası saçlar gusel çıkıyomu SHEMOTO?
-bilmem kafanda top gibi bişi var ondan görünmüyo pek...:queen:

Not: Geri kalan fotoları kursa da gönderdim...kursun sitesindeki foruma eklemişler...isteyen oradan istediği fotoyu alsın.http://www.ozelbakirkoysurucukursu.com/forum/viewtopic.php?t=44

Ankara'da ehliyet ve eğitim verenler hakkında.

Herkese Merhaba,

Ankara'da ehliyet ve eğitim verenler hakkında bilgisi olan var mı? Ozellikle tecrubeleri olanlar paylasirsa sevinirim.

Cumartesi saat 13'te Konur 2 Sokak ile Olgunlar Sokak'ın kesiştiği yerdeki Asmaaltı Cafe'ye gelirsen her konuda yardımcı oluruz :)

Sorunun birden fazla cevabı var çünkü ve bahsedeceğimiz yerlerden eğitim alan arkadaşlarımız da var. Deneyimlerden de yararlanırsın.

ben yarın gelemeyeceğim... o nedenle şimdiden yanıt vereyim...

ben tandoğan sürücü kursundan ehliyet almaktayım... yarın sürüş sınavım var...

hem fiyatı uygun hem de düzgün bir sürüş eğitimi alabileceksin...

istersen bir görüş... ben kendi adıma gayet memnunum...

http://www.tandogansurucukursu.com

Ben yarın gelicem gelicem inşallahhh gelicemmm..... Gelemessemde gelmeye çalışacam.......

Konuyu dagıtmışızz pardonn.... Yarın gelebilirseniz gercekten iyi fikirler edinebilirsiniz...

BBRR' Alıntı:
onur yardımcı olur oda yeni öğreniyo motora binmeyi zaten ....:p
Paramız yoktu ki yıllar öncesinden motor alalım. Biliyorsun baba parası değil benim motor, alın teri :wiinkk:

A2 ehliyet almasınlar diye ellerinden geleni yapıyorlar

sene başında ehliyet almaya karar vermiştim sayenizde. :cat:
18 şubatta yazılı sınava 18 marttada direksiyon sınavına girdim.
bu dönemde kurs ücreti 100ytl idi.

100ytl kurs ücreti (sınav ücreti hariç)

bu dönemde yazılmaya giden arkadaşlardan bir fiyat duydum inanamadım. gittim kursa şunlar dediler :

senin dönemde 100ytl ydi. şimdi 200ytl den aşağı yazamıyoruz. Konyadaki tüm kurslar toplandık karar verdik 200ytl den aşağı kimse kayıt almayacak. :pr:

nasıl bir haksızlık bu anlamadım. resmen rekabeti ortadan kaldırıp milleti soymaya karar vermişler. :pale:

Konyada zaten % 5-10 gibi A2 ehliyet oranı anca var. ellerinden geleni yapıyorlar motorcuları kurallara uydurmamak için:farao: :farao:

kısacası 300ytl olan ehliyet 400ytl oldu. B den A2 ye :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar