Ehliyet Alma Meceram
Evett arkadaslar artik Sertifikamin sararmaya yuz tuttugu bu gunlerde aman yilbasindan sonra basima bir felaket gelmesin diye A2 ibaresini ehliyetime isletmeye karar verdim...
Saat uc bucukta gittigim icin, vezne kapanmis.
1)Saat 3 te vezne kapaniyor, bilginize..
Yolda bir adam beni durdugu ehliyet basvurusuna mi gidiyosunuz, su fotokopi yazan yere girin evraklarinizi alin dedi.. Megersem 10YTL koparmaya calisan Trafik Takip vs.. burosuymus!

r: Tamam veriyim parayi da siz islemleri takip edecekmisiniz diyorum, yooo biz sadece evraklari dolduruyoruz diyor. Bir sayfa AD-SOYAD, Ehliyet no vs.. vs.. ben dolduramiyormuyum??! Okumam yazmam yok mu benim??!!
Dolduramiyorum cunku baska yerde o evrak yok, emniyette kalmamis

r: Herzaman kalmamis yani, bugune ozel sanmayin!
2)10 YTL vererek bir burdan sizin icin Adinizi, soyadinizi yazdiklari belgeleri aliyosunuz.
Adam beni caydirmaya kalktiysa da ben iceri girdim, iyikide girmisim Ayvalik tan aldigim icin ehliyetimi daha once sorusturma yapilacakmis!!
3)Eger daha onceden ehliyetiniz varsa ve ayni Trafik Subesinden almadiysaniz sorusturmayi baslatmak icin onceden gitmeniz gerekiyor ve onlar cevap yazana kadar, basvurulariniz kabul edilmiyor!
4)Telefonla takip edecegim onay geldikten sonra, ertesi gun saat 8 den once orada olup siraya girmeliymisim ve numara almaliymisim! 50YTL A2icin harc+27YTL kart parasi vermeliymisim.. Iki gun sonra cikacakmis.
Alacak olanlara kolay gelsin... Ben ehliyetimi elime alasaiya kadar basima gelenleri, ornek teskil etmesi icin buraya yazacagim..
Sevgiyle,
aleste:rendeer: