Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

ben her sabah aksam hatta abartıp oglen bakıyorum yuzumde buyuk bı gulumsemeyle belkı acıklanmıstır dıye ama yokkk:mrgreen: ama sınır oldum ya harbı bu kadar da uzamaskıı:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yapıcak bişey yok beklicez..............
bu kadar prosedur ugulanan bı ulkede :queen: iyi bıle 2 haftada acıklanması

dogru solemıssın vallahi:mrgreen: onada sukretmelıyız dımı:mrgreen: :mrgreen: bakalım gorcez artıkk hayırlısı:mrgreen: BEKLEMEK BEKLEMEK VE BEKLEMEK...:mrgreen:

ben ehlıyete yazıldım ama almadım daha
ben kursa gitmiyorum ehliyet standart günlerde verilir yaklasık 1 ay sonra ehliyeti alırım yazılmısım 35 gün oldu 25-30 gun sonra alacagım allah kısmet ederse tanıdık oldugu ıcın ben kurslara falan gıtmıyorum direksiyon sınavına falan gırıyorum ama suanda ehliyet yerine geçen belge var bende

Arkadaş ehliyet yerine geçen belge ne oluyo ilk kez duydum benimde ehliyet almama kısa süre kaldı o zamana kadar alabilirsem bu dediğinden çevirmelerde işe yarar.
Bi bilgi verirsen sevinirim...

arkadasın elınde bulundurdugu kurslar tarafından verılen(mıllı egıtım tarafından hazırlanan) sertıkfıkadır ve ehlıyet yerıne gecen hıc bır belge yoktur..

abi benim bi sorum olacak ben 91 dogumluyum yani 16 yaşındaım şimdi ben seneyemi motor ehliyeti alıom yoksa 18e bastıgım sene yani iki sene sonramı

a2 90 b 120 soru sadece motorun farklı oldugu yonunde bır yaklasım var sınavlarda sorular cok olmasada bazı farklılıklar gosteıyo..

b sınıfı ehliyetim var a2 almak için tekrar trafik sağlık motor derslerinden mi sınava gireceğim

kkarabidan benim de B ehliyetim var ve ben de A2 ye yazıldım yalnızca motor dersınden sınava gırecegız
ayrıca dıger masrafların hepsını yenıden yaptırıyoruz yeni ehlıyet alır gıbı.
yalnızca 20 soruluk motor dersınden sıvana gırecegız...

Arkadaş ehliyet yerine geçen belge ne oluyo ilk kez duydum benimde ehliyet almama kısa süre kaldı o zamana kadar alabilirsem bu dediğinden çevirmelerde işe yarar.
Bi bilgi verirsen sevinirim...

arkadaşlar bu demek oluyor ki o belge ile trafikte (kullandığınız vasıtanın ehliyeti olan bir başkası yanınızdayken deneme sürüşü yaparak) arac kullanabılırsınız...
bilginize...

Son düzenleme:
motor ehliyei kaç yaşında ılınıyo

motor ehliyeti kaç yaşında alınıyor söylerseniz mutlu olurum

hmm bende ıcerenkoyde evet valla sanada hayırlısı alırız ınsallah ehlıyetı bıde sertıfıkalar ne zaman ulasır acaba elımıze eger gecersek sınavı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar