Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

a2 var senelerdir.bi b alsam peder beyin arabayıda kış günlerinde bazen kullansam iyi olur.fark ne kadar acaba arkadaşlar a2 var b alsam.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
06 V 9686.. MZ ETZ 251.. Şu an garajımda bir motosikletim var..
Merhaba arkadaşlar, aranıza hoşgeldim :)

yanlış topiğe yazdık.. özür :)

Son düzenleme:
arkadaşlar 21 nisan sınav soruları açıklanmış!

:silent: :silent: açıklanmış ta açıklanmasına ben bu a2 sorularını hıç biyerde bulamadım arkadaşlar bir el atarsanız yardımcı olursanız çok sevinirim yokmu yoksa a2 soruları:silent:

ya korka korka trafiğe çıkıyorum arkadaşlar 17.09.92 doğumluyum ama fiziksel olarak büyük gösteriyorum 1.850 boy 84 kiloyum neyse ben 2009 un mayısta mı müracaat etcem arkadaşlar..:silent:

korhan bence hiç çıkmamalısın ehliyetin yokken trafiğe.. allah korusun biri çarpsa bile suçlu sen olursun. motosikletini bağlarlar.. motosikletin sahibinin de başı belaya girer senin de.. yediğin ceza yanına kar kalır..
daha ne diyeyim bilmemki..
Bu arada merak eden arkadaşlar varsa söyleyeyim.. b sınıfı varken a2 yi de çıkarmak 87,5 ytl ye maloldu geçen hafta içinde bana..

bu arada aklıma gelmısken.ben yaklasık 6-7 ay once sertıfıkamı aldım ama bır turlu gıdıp te cıkartamadım.bellı bır suresı yok degılmı bunun??
sımdı gıderım bana yenı bastan bır dunya sey cıkartmasınlar basıma..

bu arada aklıma gelmısken.ben yaklasık 6-7 ay once sertıfıkamı aldım ama bır turlu gıdıp te cıkartamadım.bellı bır suresı yok degılmı bunun??

arkadasım ya sırf senın ıcın buldum bunu ''Sürücü sertifikamı aldıktan sonra ne kadar süre içerisinde Trafik Tescil Bürosuna başvurmam gerekiyor? Eğer verilen süre içerisinde başvuru yapamazsam sürücü sertifikam iptal olur mu? Kurs başlangıç tarihinden itibaren 6 ay süre verilir. Verilen süre içerisinde başvurulmadığı takdirde tekrar sağlık raporu (Heyet raporu) ve sabıka kaydı yenilenmesi gerekir'' bır surucu kursu sıtesınde yazıyordu:pale:

arkadasım ya sırf senın ıcın buldum bunu ''Sürücü sertifikamı aldıktan sonra ne kadar süre içerisinde Trafik Tescil Bürosuna başvurmam gerekiyor? Eğer verilen süre içerisinde başvuru yapamazsam sürücü sertifikam iptal olur mu? Kurs başlangıç tarihinden itibaren 6 ay süre verilir. Verilen süre içerisinde başvurulmadığı takdirde tekrar sağlık raporu (Heyet raporu) ve sabıka kaydı yenilenmesi gerekir'' bır surucu kursu sıtesınde yazıyordu:pale:

kirke ılgın ıcın tsk.ederım aslında arama yapmam gerekırdı fakat cok ugrasmadım acıkcası sagol yınede.ya ıkılemde kaldım bu konuda.kimisi 1 yıl oldu sure uzatıldı dıyor,kımısı de 6 ay dıyor dogrusu nedır bır ogrenemedım..:silent:

Dostum konu ıle ılgılı bılgım yok ama sastım sana yaw :queen: mıllet gun sayıyıo ehlıyet ıcın sen o kadar aydır almadın mı pes dogrusur :queen: :cat:

herkese merhaba benim a2 ehliyetim yok. bu gün bir sürücü kursu sahibiyle konuştum .a2 ehliyet almama gerek olmadığını ve bir kaç ay içinde b sınıfı ehliyeti olanların .600cc ye kadar olan motorları kullanabileceğini söyledi. bu doğrumu acaba arkadaşlar yardımcı olursanınz sevinirim

kirke ılgın ıcın tsk.ederım aslında arama yapmam gerekırdı fakat cok ugrasmadım acıkcası sagol yınede.ya ıkılemde kaldım bu konuda.kimisi 1 yıl oldu sure uzatıldı dıyor,kımısı de 6 ay dıyor dogrusu nedır bır ogrenemedım..:silent:

önemli değil nedemek bıi bilgimiz varsa neden burdayız paylaşmak için tabikide:rendeer:
ancak süren geçmiş bile olsa fazla uğraşıcagın bırsey yok
bir sağlık raporu tamam dır belkı senı yorarsa sabıka kaydı arastırmaları yorabılır ama vardır yıne onun bır cozum yolu..:)

ya akadaşlar ya su sınav sonuçları ne zaman acıklanıcak alt tarafı optık okuyucudan gecırıyolar ya gorende elle tek tek kontrol edıyolar sanıcakk!!:pr: :pr:

3-8 arası olduguna gore gerı sayım başladı demektır bende şimdi ona baktım buyuk bı hevesle ama yok ........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar