Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

bud

ehehe yanlış hatırladığım bir şık yoksa eğer, 20/20 yapmışım gibi gözüküyor :) :)

okan arkadaşım, eğer hakkaten 13 doğru yaptıysan çok yazık, tam ucu ucuna kalıyorsun gibi gözüküyor :( umarım bir yerlerde yanlış hatırladığın bir doğrun daha vardır!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 yanlışım var..:pr: çok basit bişeyi nasıl yanlış yaptım..:pr:
akümülatör bakımı..:pale:
ben antifiriz seviyesi demiştim...
başka yanlış yok...:wiinkk:

talkie' Alıntı:
Dostum ilk mesajında böyle faydalı bir başlık açman hoş bir davranış.Aramıza hoş geldin.Her daim böyle katılımcı olmanı dilerim...

inşallah öyle olur bu arada ilk mesajım olduğunu sen yazınca farketti :)

Ben de geçtim heralde. 1 yanlışım var. Acaba direksiyon sınavından ne kadar sonra alırız sertifikaları? :)Bilgisi olan var mı?

bud

ay allahım şu aralar şu direksiyon sınavından daha fazla iple çektiğim düşündüğüm bir şey yok!!!! :D aaa
hehe deli oldum. sabah akşam motor muhabbetiyle yatıp kalkıyorum, etrafımdakiler sıkılmaya başlamıştır muhakkak!
bir an önce çaarsınlar direksiyon sınavına sora da versinler ehliyetimi diyorum artık!

@tronik: direksiyon sınavından en fazla bir hafta sonra alman gerekir sanırım sertifikanı.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eywalah dostum bi aksilik çıkmadan şu ehliyeti alayım kurban kesecem vala

1 tane yanlışım var o da kendi hatam bile bile yapmışız. eh 20 de 19 geçtik desenize... Geçemesek ayıp tı zaten yav...:mrgreen:

Bu arada direksiyon sınavına scooterla giriliyomuş diye duydum, doğruysa eğer oda formaliteden demek ki? Tıpkı otomobil ehliyetinde olduğu gibi bu sınavlar sırf istatistik amacıyla yapılıyor diye düşünmeye başladım. AB'ye, "bakın bizde şu kadar ehliyetli sürücü de var, bilmem ne kadar diplomalı işsizimizde var gördünüz mü?" demek için herhalde...:cherry:

20 mide 20 doğru arkadaşım demekki biz bu işi biliyoz hemde hiç yüzüne bakmadan kitabın, zaten sorular motorsikleti olan için kolay olmalı şayet olupta sadece motora binenlere zor gelir. arkadaşlar sadece binmeyelim birazda neyi kullandığımızı öğrenelim benim işime çok yarıyor bakıyorum yollarda bujinin ne olduğunu bilmeyip motora binen var.çin malları istilası güvenli şürüşleri engelliyor 13-14 yaşlarda motorsiklet var aman dikkat 2 tekerin şakası olmaz

yedikmi ayvayı ne??

valla bendede 6 yanlış var,umarım bilinmedik bir daha çıkıp tokatlamaz bizi.:pr:
canım sıkıldı bak şimdii:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar