Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

Geçersin handee 6 yanlış yapma hakkın var bu arada benim yanlışım 2 oldu birde distribitorun parçası platin oldugunu bilmiyormuşum

12. sorunun cevabı yazılmamış eğer cevabı KAMPANA ise (ki öyledir :p ) hiç yanlışım yok umarım kaydırma yapmamışımdır :p

20 soruda geçmek için %70 ini doğru yapmanız gerekir buda max. 6 yanlış yapabileceğiniz anlamındadır... arkadaşım kılpayı geçiyorsun yane anlıyacağın...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
handeee' Alıntı:
5 yanLş var geçebiLiomuyum???

5 yanlışın varsa 15 dogrun var demek buda 75 yapar. bu dururumda gecersın. :cat:

ataper' Alıntı:
abicim sen haybeye soru çözmüşsün anladığım kadarıyla :p
sadece senin girdiğin sınavınkini çözecektin (örneğin : motor teknikleri kısmı 20 soru)
inşallah bu sebepten sınavın geçersiz sayılmaz. bi sorsana kursundaki yetkililere

YA Benim B ehliyetim yok, Yani fark ehliyeti almıyorum, 3 teorik derstende sorumluyum..

ama olay şu, bir web sitesinde , " her 3 dersten 20şer soru sorulur" yazıordu!, Ancak benim elime gelen Soru kitapçığında 90 soru vardı( 30 ilk yardım , 40 Trafik, 20 motor)

Gelin işin içinden Çıkın? ,

Ne olur bilen biri cevap versin..

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben bitek 20. soruya ne cewap verdiğimi hatırlamıyorum.. doğru cewap verdiysem 100 yoksada 95 aldım

Dostum ilk mesajında böyle faydalı bir başlık açman hoş bir davranış.Aramıza hoş geldin.Her daim böyle katılımcı olmanı dilerim...

sanırım yüz alıcam:) ee diğer soruların cevapları yokmu.bende B yok a2 alıyorum direkt.?

ya bi sn ben Z grubundaydım ve motor sorularımız boyle değildi sanki?!

bir de sınav sonucları ne zaman acıklanıyor?

ek: 17 tane cıktı, 12. sorunun cevabı yok mdur?

Tüh be 1 diyordum 2 yanlışım varmış tifosi sen tutturmuşsun distribütorün parçasında yanılmışım.Neyse geçelim yeter.

Internette A2 sinav sorulari diye aratmisdim 50 soruluk bi test cikmisdi. Bu 50 sorunun 20 tanesini sordular e bizde 100 aldik :) Memlekette hersey kolpa olmus dicem bide sik olmali bole motor kisminda filan mesela, motor arizalandi naparsin. Cekerim kenara ararim tamirciyi sikkini isaretleyen arkadaslar diger sorulardan muaf olmali.
Hepinize iyi gunler diliyorum.

Merhaba Arkadaşlar;
A2 Sınav soruları normalde bakanlık tarafından yayınlanmaz.Soru sayısı az olduğu için.Ancak lewent arkadaşımız iyi bir iş yapmış sanırım...

Sınav sonuçları tahminen 25 temmuz gibi açıklanır .
Direksiyon sınavı ise şuan 29/30 temmuz gözüküyor ancak sınav açıklanması eğer gecikirse yazılı sınav 1 hafta ileri alındığı için o zaman 05/06 ağustos tarihine atabilir...

B alanların bakabileceği yer var mı :) A2 ye ağustos ta giricem işşaallahh :)

Gabe' Alıntı:
ya bi sn ben Z grubundaydım ve motor sorularımız boyle değildi sanki?!

bir de sınav sonucları ne zaman acıklanıyor?

ek: 17 tane cıktı, 12. sorunun cevabı yok mdur?
12 sorunun dogru cevabı (b) kampana dır

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Hepsi doğru 100 aldım ödül olarak ne alacağım :silent: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar