tüm motoseverlere selamlar

kardeŞim hoŞ geLdin.. Motosiklet tercihin güzeLmiŞ. bu arada ben de 17 yaŞındayım. ehLiyete başVurdm sanırım araLık gibi eLimde olur .umarım güzeL vakit geçiRRsn . . kaLıcı oLman diLeğiyLe. . :)
25 ekimde sınav war yazılı- 3-4 aralıkta dıreksıyon 5 ekımde ehlıyet elımızde

gaza gelme baturum, artistiğine kaçma işin, zamanla olur herşey, sabırlı ol, dikkatli ol, hayatta kal!

gaza gelmeyede hiç niyetim yok ,motoru alırken adam bana dediki motorda kaporta sensin !! bu lafın ustune cok dıkkatlı olmaya karar werdım:cherry:

benımde motor yokk ama :D cokkk hosuma gıdıyoooo ıyı heves cıkarmalarrr ama dıkkat etttt sakın sakınnnn kasksız yola cıkmaaaa sakınnnn ..;)

saol. kaskımı çok sewiyorumm.ewde kaskla dolasıyorum desem garip olcak ama öle --nedenide kafamın kaska alısması :cherry:

Son düzenleme:
uff 4 ayda elimizde olcak ehliyet 8 ay sonra bende yazılcam 4 ayda ehliyet sınavı sallycak kaldı gene 12 ay

kardeş aramıza hoşgeldin yeni motorunda hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin
hız yapma yeter yeni öğrenmeye başladığın için başlarda hız yapmak çok zevkli oluyo buda sorun yaratıyo :)

hoşgeldin. motorsikletini güle güle eskitirsin inşallah.
motorsiklet felaket senaryolarına fazal takılma. hayatında hiç motorsiklet kullanmayanların bile motorsikletle felaket senaryoları vardır. ehliyetini almadan motorsiklet sürmeyi öğrensende trafiğe pek çıkma, hem haklı olsan dahi haksız olursun hemde ehliyetsiz sürmenin yüksek para cezası var.

kardeş aramıza hoşgeldin yeni motorunda hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin
hız yapma yeter yeni öğrenmeye başladığın için başlarda hız yapmak çok zevkli oluyo buda sorun yaratıyo :)

hızda fazla gozum yok yaa :cherry: motorun ustunde olmanın keyfı yetıo bana:bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar