Tüm motorseverlere merhaba

Siteden Kimseyi Tanimiyorum Ama Motor Tutkunu Olmak Yetiyomuş Burda öyle Duydum.... Motosiklet Aksesuar Ve Yedek Parça Işiyle Uğraşiyorum ticaret için burda değilim tamamen duygusal :) Herkessee Slmmmm..

Hoşgeldin.Kalıcı olman dileğiyle demiyorum,orası kesin.:queen: :queen: :queen: :rendeer:

aramıza hoşgeldin. bu arada yedek parçacımışsın iyiiiii güzellll:cherry:
bak foruma üye olurken 1999. maddeyi okudun mu??:cherry:
orda diyorki sitemize üye olan kişi yedek parçacı veya motosiklet bayii si ise mt üyelerine %30 varan indirimler yapması mecburidir" umarım bu maddeyi okumuşsundurrr:)
ee senin dükkan nerde bakemm:queen: :queen:

bak sanşlı yönlerinde var bu yazımı okudugunda kalp krizi geçirirsen merak etme biz masrafları karşılıyozz:):)

aramıza hoşgeldin. bu arada yedek parçacımışsın iyiiiii güzellll:cherry:
bak foruma üye olurken 1999. maddeyi okudun mu??:cherry:
orda diyorki sitemize üye olan kişi yedek parçacı veya motosiklet bayii si ise mt üyelerine %30 varan indirimler yapması mecburidir" umarım bu maddeyi okumuşsundurrr:)
ee senin dükkan nerde bakemm:queen: :queen:

bak sanşlı yönlerinde var bu yazımı okudugunda kalp krizi geçirirsen merak etme biz masrafları karşılıyozz:):)

Muhahaha.:queen: :queen: :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
tutku yaratır bak.
kaça biliyorsan hemen kaç :queen: .sonra istesende kurtulamazsın:cherry: :cherry:
tutku yaratır tutku
hoşgeldin :rendeer:

hoşgeldin :cherry: senin çok güsel duygusal ilişkiler kuracağına eminim :cherry: :wiinkk:

Teşekürler arkadaslar daha siteye uye olur olmaz sıcaklıgı hıssettırdınız hoşgördük......1999 maddeyi görmedım ama pişman degılım :)) artık yapıcaz %30 :))) bu arada soran arkadaşlar olmuş yerim sirkecide motorcular sokağındayım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin arkadaşım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar