tüm motorseverlere denizli den selemlar

ben 22 yaşında denizli de üniversite öğrencisim... motora uzun süredir ilgim var ama hiç kullanmadm artk kullanma kararı aldm şimdi sizlerden her anlamda yardım bekliyorum..:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

msjı braz eksik yazmışım... ben racing kullanmak istiyorum ve bunun için başlangıç bir motorla başlamam gerekiyor bana 250lik olrak neler önereblrsnz?? öncelikle benm sürüş teknikleri ile ilgili ders almam lazım denizli de böyle bir eğitim veren yer veya kişi var mı tanıdığınız???

denizli mt dekı arkadaslardan yardım isteyebilirsin sana yardımcı olucaklardır. illa 250 cc dıyorsan honda cbr 250 onerebilirim. ama motor egitimim yok dıyorsun bence daha düşük cc ile basla

Ya isim bilmiyorum ama bu sanayi sitesi taraflarından kayhan tarafına giden bir ana yol gibi birşey var 3 şerit. Oradan dediğim doğrultuda sağa bakarak gidersen demir atlılar diye bir yer var motorcuların kendi mekanıymış. Orada ART için çalışan bir eğitmen var benim bildiğim. İsim numara bilmiyorum da orayı bulmayı dene bakalım bir.

Olmadı pm'den falan ulaşırsan bir de ben denerim :wiinkk:

cddysen haberleşelm yardımlarını bekliyorum :) savatage

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------

ayrıca başlangıç motoru için megelli sportbike 125cc nasıl?? egelli sportbike 125 r teknik özellikleri
(1/1)
Moderatör:

Moderatör:
Deplasman: 124,10 ccm (7.57 kübik inç)
Motor tipi: Tek silindirli, iki zamanlı
Güç: 11.00 HP (8.0 kW)) @ 8500 RPM
Sıkıştırma: 10.0:1
Delik x inme: 56.5 x 49.5 mm (2.2 x 1.9 inç)
Yakıt sistemi: Karbüratör
Yakıt kontrolü: SOHC
Ateşleme: CDI
Yağlama sistemi: Zorla ve Islak Karter
Şanzıman: 5 vitesli
Iletim tipi,
final drive: Zincir
Şasi, süspansiyon, fren ve tekerlekler
Çerçeve türü: A12 Çok İkiz Spar Kafes. mucit terkinin ile T6 Alüminyum Kafes kol salıncak.
Ön süspansiyon: Geleneksel çatal
Arka süspansiyon: Hızlı Ace
Ön lastik ölçüleri: 100/70-17TL
Arka lastik ölçüleri: 130/70-17TL
Fiziksel tedbirler ve kapasiteleri
Kuru ağırlık: 110,0 kg (£ 242,5)
Güç / ağırlık oranı: 0,1000 / kg HP
Oturma yüksekliği: ayarlanabilir, düşük ayarda ise 800 mm (31.5 inç).
Dingil açıklığı: 1349 mm (53.1 inç)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar