Tüm motorcuları 30 ağustos akşamı ATV ana haberi seyretmeye davet ediyorumm..

izleriz tabi. hemde gurur duyarız:)

atv ana haberi seyretmiyorum. ali kırca yı görünce habere konsantre olamıyorum. nasıl tokatlıyodu kadını izleyenler bilir.

o videyu izlemedim ama ali kırcanın da öle bişe yapacağını hiç zannetmiyorum. zaten adam yapmadığını kanıtlamıştı. mahkemeye felanda vermiş. yani o montajmış.

Yok devenin hörgücü, Zafer Bayramında ecnebi eserler ben sana boşuna kızmıyorum renkli su. Aslında ana haber bültenleri böyle şeyler izlettirmeli bize ama yurdum insanı ''kimin şeyi kimin şeyinde'' derdine düştüğünden tabi garip geliyor.

Çal kardeşim çal, ellerine sağlık. :cat:

bıyıklı abi. yaw ben senin her sözüne gülmekten ölüyorum. ya ama matrak adamsın ha. :queen: :queen: :rendeer:

Son düzenleme:
Evet METE_HAN haklısın orda cenaze çıkarken hep ben ti çalarım:D
sağolun arkadaşlar sizlerlede ben gurur duyuyorum 2. ailemsiniz benim.Ailem ankarada olduğu içinn şu an 1. ailemsiniz emin olun...Ali kırcanın videosu içinde isteyen pm le söölesin atarım....Akşam nası olsa görüşcez ali kırcayla dicem abi bi video çekilelim beeeaaaw :D

Metehan şimdi dikkat ettiimde sendekide ne gözmüş haa

bende arkadaşıyım shadowofspiriti akşam bende oradayım

Son düzenleme:
bu site yayına başladığından beri böyle komik bir topic açılmamıştır. tarih yazdı vay , gülmekten karnıma ağrılar girdi, şaka gibi valla

yok md tişörtü giy, yok karanfil tak, yok selam ver, el salla

Evet METE_HAN haklısın orda cenaze çıkarken hep ben ti çalarım:D
sağolun arkadaşlar sizlerlede ben gurur duyuyorum :queen:

METE_HAN haklısın orda cenaze çıkarken hep ben ti çalarım:D
sağolun arkadaşlar sizlerlede ben gurur duyuyorum :queen:

LÜtfen Bu Topİc SÜreklİ GÜndemde Kalsin

Son düzenleme:
İzleyecez tabi başqa şansımız mı war :p
ya abi ii hoşta o senin kask ne kaskı sen nerden buldun onu İstanbul Parkta F1 yarışlarında mı aldın birinden naptın :p :p

F1 pilotları Arai ve Schuberth full face kaskları kullanmaktadır, F1'e bulaşmayın bakayım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
izledim orda sırıtan senmiydin?:)

gözümüz senin üzerinde olacak

Walla bende izledim de cıkaramadım hangisiydi acep :silent: hereksin surat şişiyo zaten normal suratını bilsekte şişik halini hiç görmedik hani üflerken falan :queen: :queen:

evet dostumuzu görebildik nihayet...en önde bize göre sağdan kendi tarafından soldan 3.arkadaşımızdı...saksafon çalıyordu galiba...

Not:saksafon üzerine espri yapılmamasını dostumuz adına önemle önemle rica ederim...:p

barnak71 nickli arkadaş hangisiydi...

bando dizilişinde galiba çaldığın müzik aletine göre yer alıyorsun...önde üflemeliler...arkada vurmalılar vs...sol baştaki saksafonda astsubay kıdemli başçavuş gördüm...yanlışım yoksa tabi...

Evet ARKADAŞLAR SİZE GÖRE ortadan sol 2. ydim nasıldı güzelmiydi.Mt tişörtünü zorla çıkarttırdılar.:D :D napiim...Ali hocam geldi önümüze valla gülmekten dona sıçtım zuuuhahahahhehehe

Ben gece tekrarını izledim. Orada tanıyabildim seni. PC ekranına 1 cm, TV ekranına 2 cm yaklaşınca ancak tanıyabildim. Ne olurdu şöyle büyük büyük fotoğraflar koysaydın? :rendeer:
Şaka bir yana, cidden tanıdım seni. İçimde kalmadı yani.

如果通过单击链接而到达了该网页,请与网站管理员联系,通知他们该链接的格式
kaçırdık baba kusura bakma:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar