tüm motorcu camiasına selamlar

merhaba ben Ersel 20 yasındayım jeoloji mühendisliğinde okuyorum yaklasık 7 8 senedir motor delisiyim ... yakın zaman çerçevesinde uygun fiyatlı bi chopper almayı dusunuyorum .... tavsiyelerınızı yazarsanız sevinirm... herkeze kazısız keyifli sürüşler diliyorum...

Hoşgeldin..
Hiçbir kriter belirtmediğin için sana hemen şunu öneriyorum..
22092009105.jpg

:wiinkk:

ersel kardeşim hoş geldin umarım istediğin motosiklete bir an önce kavuşursun..

hosbulduk tekrardan bu arada aslen bursadanım ama unıversiteden dolayı artık balıkesirli sayılırım almak ıstedıgım motor 3.000tl e kadar 250 lık bı chopper ve önemlı olan uzun yol yapıcam bu yuzden uzun yola dayanabılcek bı motor olması gerekıyorr .. bu arada uzun yol derken balıkesir-ankara arası bu krıterlerde en iyi olabılmesı bakımından önerileriniz nelerdir şimdiden herkeze tesekkur ederım ... bu arada bnm olan ilk motorum olucak kısmetse:)

Moderatör
Hoşgeldin, v silindirli bişiler bakmanda yarar var :)

hoş geldin ersel kardeş paran varsa markadan şaşma derim ne kadar ekmek o kadar köfte demişler ucuz etin yahnisi bol olur şansın bol olsun motorcu dostu

Hoş geldin meslektaşım, öğrenci olduğun için regal-raptor u öneririm fazla masraf çıkarmaz. Bende öğrencilik yıllarımda almıştım hiç sorun yaşamadım.

Tabi chopper demiyelim cruiser tarzı bir model, istersen üzerinde biraz oynayarak istediğin custom modelini yaratırsın.

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
ben de tam regal rapotor diyecektim ( radyatörlü ve sağlam makinadır )
burada olsan elimde çok sağlam bir regal var, benim değil, arkadaşımın ama dün 500km yol yaptı bir günde... yakıt ev sağlamlık konusunda iddialıdır...

hocam bende regal istiyorum uzun sure Regal Raptor DD 250E-9 ile gezdik bursada arkadasımın motoruydu. motor harika şimdilik bnm için ama ekonomik açıdan böyle temiz bi makina almak zorluyor beni

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldın..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar