Arkadaşlar artık teslimiyetçiliği bırakın, haklarınızı arayın lütfen, başımıza ne geliyosa bu teslimiyetçi zihniyetten geliyor. Bir arkadaşımın çamaşır makinesi üç kez aynı sorunla servislik oldu ve firma makineyi üstelikte bir üst modeli ile değiştirdi. Büyük bir beyaz eşya firması, isim vermiyorum. Şunu asla unutmayın eğer hakkınızı alamıyorsanız, Tüketici Mahkemeleri genellikle tüketici lehine kararlar veriyor. bur-k@ arkadaşımız çok iyi bir topic açmış, eline sağlık.
Sizlere tavsiyem aldığınız malın kullanım klavuzunu iyi okumanız, garanti belgesini iyi saklamanız ve bir kitapçıdan ya da internetten Tüketici Haklarını alıp okumanızdır. Satıcılar Türk İnsanının cahilliğini çok iyi etüde ederler ve sizin bilmediğiniz konularda laf kalabalığı yaparlar, siz de çaresiz kalıp eli boş eve dönersiniz, işte bu yüzden daima bilginizi arttırmaya bakın, kandırılmamak için bu şart.
Teşekkürler bur-k@.:cat:
DARKDIAMOND' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler.Benim başıma gelirse yazılan aşamaların hepsini denerim.Beni süründürmesi problem değil.Benim gibi 1000 kişi aynı şeyi yapsa o şirket uğraşmaktan batar.Bize müşteri gibi davranmak zorundalar.Enayi gibi değil!:cat:
Bravo kardeş, işte doğru mantık budur! :cat: