Tüm islam aleminin Ramazan Bayrami Mübarek olsun :)

tüm mt ailesinin ve islam aleminin bayramı mübarek olsun......
birlikte daha nice bayramları görmemizi dilerim :rendeer:

eee bayramlaştık çikolata nerde dağıtılıyo? nerde bu yönetim hani bizim çikolatamız :p

Ben de herkesin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum sevgili arkadaşlarım. :rendeer:

Hhep beraber nice mutlu huzurlu, sağlıklı bayramlara inşallah.

bayramlaşma bu sene benden açılsın

Arkadaşlar tüm motorsiklet.net üyelerini bayramını en içten dileklerimle kutlarım sağlık ve mutluluklar dilerim ve aramızda olmayan arkadaşlar için bügün dua etmeyidfe unutmayalım sevgiler

Senin gibi ne arkadaşlar 2-3 gün önceden açtı bi bilen :p

bugün zamanı olmayanlar içindi o arkadaşım bu ise bugün bayram olmasına rağmen halen bilgisayar başında olanlar için taze taze asıl bayram asıl mutluluk bugün sana sorarım senın doğum gününü 3 gün önceden kutlayan oldumu hiç?????:bounce:

walla onu da 1 saat önce ben açtım ama konular birleştirildi :) Yine gec kaldın :cherry:

Tüm Müslüman Din kardeşlerimin bayramı olduğuna göre sadece kardeşlerimin ve ailelerinin RAMAZAN Bayramı mübarek olsun.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Kardeşim sitede bi ben bayram tebrik topiği açmadım galiba. :mrgreen:
Neyse bu da birleştirilir.

Bu arada yukarıdaki arkadaşların tekrar tekrar bayramını tebrik ederim.
:)

cümleten bayramınız mübarek olsun arkadaşlar ALLAH nice bayramları beraber huzur içinde geçirmemizi nasip eylesin

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ramazan bayramınız mübarek,
Şeker bayramınız kutlu olsun.
:)
Adı ne olursa olsun.
Birlik ve beraberlik günü olsun.

Ne güzeldir memleket şimdi.:pale:

Sorma ilkay abi ne güzel ne güzel tatlı yemekten çay kahve içmekten miğdem allak bullak oldu zar zor yediriyorlar yahu :mrgreen:

Bayramlaşma telaşıda bitti hadi bakalım hayırlısı artık küçükleri ben bekliyorum :)

bütün mt sitesi sakinlerinin şeker bayramı şeker gibi geçer umarım herkese hayırlı bayramlar =)

..bayram canlılara bayram,, bayrama sevinmek var :mrgreen: ohhh ne güzel bayramda tahta ata binmek varr..:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar