Tüm islam aleminin Ramazan Bayrami Mübarek olsun :)

iyi bayramlar arkadaşlar nice sağlıklı sıhhatlı mutlu bayramlara işallah
TEKERİNİZ DÜZ BASSIN

tum MT ailesini ve tüm İslam Alemi'nin Mubarek Ramazan Bayramını Kutlar Hayırlara Vesile olmasını dilerim

bayram mesajı

arkadaşlar günaydın.tüm mt camiasının ve siteyi takip eden tüm arkadaşların ramazan bayramlarını en içten dileklerimle kutlar,sağlık ve mutluluk içinde hayırlara vesile olmasını dilerim.

Herkesin Bayramı Mübarek Olsun (MT)

Herkesin Bayramı Mübarek Olsun Tüm Müslüman Aleminin Herkese iyi BayramLar ! Kimse bu bayramda kimsenin kalbini kırmasın Küsler Barışsın. :cat:

BaYRaM NaMaZı'nı KıLıP GeLeNLeR BuRaYa...

Günaydın ve iyi bayramlar arkadalar :) Acaba kaç kişi bu bayram sabahında bile motosiklet.net 'ten vazgecemiyor acaba :silent:

Ben her zamanki gibi burdayım :) Namazı kıldık geldik :cherry:

Herkesin bayramı tekrar tekrar mübarek olsun :)

Kardeşim Rıfat ; Aynı konunun defalarca açılmış olması senin açtığın bu konunun kilitleneceğini gösteriyor :p Senin de bayramın Mübarek olsun canım :)

efendim ben de buradayım.herkesin bayramını en iyi şekilde geçirmesini diler,iyi bayramlar dilerim.

bu arada mutlaka iki teker ile ziyarete gidecek olan vardır,lütfen dikkat edin,erken çıkıp yavaş gidin.normalde kızdığımız dört tekerliler şimdi daha vahşi olacak.şu an mutluyuz,sonra kötü haberler alıp üzülmeyelim.tekrar iyi bayramlar...

lan olum para dagitiyon falan sandim namazdan kosup geldim :p

Allah kabul etsin arkadaslar, hayirli ramazanlar

Bende burdayım, ewdekilerin hazırlanmasını fırsat bilip girdim hemen :cherry:

Tam 4 dakika önce 12 kişi vardı :) Şimdi 33 kişi :) Cabuk hızlanıyoruz :p

cakalaz, adanalı, ahmetnr, airman, AMAZON, calimero3, Cihat Taygut, ciko44, CİHAN, dargmen, dgrmr, DOGAN MOTOR, edy, ELINT , ennginn, hakann, headhunter251, killing_machine, koray gfb, Korhanx9, mikeportnoy, modify, ninidream527, RifatKardu, s3ns4t10n, sabotaj 27, sahinbirinci, sey_47, TanImsIz, VaScO1925 , viper_1, yasin2008, YÖRÜK

Hepinizin Bayramını Kutlarım... Vallahi bende konuya dahilim:) Bayram Kahvaltısının Sofrasında Mt ye bakıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar