Tüm İslam aleminin Ramazan bayramı mübarek olsun..

Geliyordu,gelecekti sıcaktı filan derken geldi de bitti bile...

Rabbim zorlukların yanına kolaylıkları da ekledi,nasıl geçti anlayamadık her zamanki gibi...

Umarım olması gereken gibi değerlendirmiş ve başı Rahmet,ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını layıkıyla eda edebilmişizdir..

Rabbim tüm inananların bayramını mübarek eylesin,gönüllerindekilere hayırlısıyla kavuştursun..

Amin,herkesin ramazan bayramını kutlar sağlıklı,mutlu ve gönlüne göre bir hayat yaşamasını Allah (c.c) 'den niyaz ederim.

Allaha Şükür Bu Ramazanıda Eksiksiz Tuttuk.Gerçektende Nasıl Geldi Geçti Anlayamadım.Allah Hepimizin İbadetlerini Kabul Eylesin.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Herkese iyi bayramlar diliyorum.

Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum :)

Bajaj Pulsar 200 eNes :)

Cumle İslam aleminin Mubarek Ramazan Bayrami hayirlara vesile olsun.

"KAZASIZ SURUSLER"

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı,huzur dolu bir bayram yaşamak temennisiyle. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun.

Mübarek Ramazan Bayramının sizlere ve tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluklar getirmesini temenni ederim. Hayırlı Bayramlar.

Tüm İslâm aleminin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Ve mübarek Ramazan bayramında zulüm gören müslüman kardeşlerimizede Rabbim yardımlarını esirgemesin.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hayırlı bayramlar
yahu ne sıcak yaptı arefe gününden itibaren, ramazan böyle geçseydi işimiz zordu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar