Tüm Fenerbahçe Sohbetleri

Uzun zamandan sonra FENERBAHÇE avrupada en güzel futbolunu oynadı italyan
devi interi devirdi hemde eze eze umarım bu fotbulu devam eder.Beşiktaştan
sonra bize moral oldu FENERBAHÇE bu galibiyetle sadece fenerbahçelileri değil tüm
spor sevenlerin beğenisini kazandı.Tebrikler ŞAMPİYON avrupada yolun açık olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:

asm

Bir BJK'li olarak FB'yi tebrik ediyorum.

Takımlarımızın Avrupa'da ki başarısı hepimizi gururlandırır elbette

Allah yollarını açık etsin

takım böyle oynasın da yenilsin gam yemem

feneri ilk defa böyle cesur oynarken gördüm bravo:rendeer:

Fenerbahçe'nin Muhteşem Zaferi

bu akşamı hiç unutmayacağım.taraftarı olduğum fenerbahçe bu akşam sahda muhteşem bir oyun sergiledi ve İnter'i 1-0 malup edip şampiyonlar ligine çok iyi bir başlangıç yaptı.tebrikler FENERBAHÇEM.devamının gelmesi dileğiyle:cat::cat::cat
22092005duvarkagidi0108la9.jpg

Son düzenleme:
Fenerbahçe'nin son yıllarda oynadığı en şık oyunlardan birisiydi... 2. yarı inter'i ezdiler... Alex süperdi...

Ben bir Galatasaraylı olarak tebrik ediyor ve bu başarının devamını diliyorum... :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fenerbahçe'yi gönülden tebrik ederim güzel gol'dü ayrıca gol'ü atan arkadaşıda tebrik ederim David'i...

En Büyük GALATASARAY

Demek ki her maçtan önce oyucuların ve teknik heyetin başına saksı atmak gerekiyomuş :)

Şaka bir yana, ligde bu kadar kötüyken (şahsen hezimet bekliyordum bu maçtan) nasıl oldu da iyi oynayıp(önemli :)) kazandık anlamadım...Demek ki isteyince oluyor:cat:

-------------------------------------
Together we are strong
Divided we must fall

Together we might live

Divided we MUST FALL

bende bir galatasaraylı olarak fenerbahçeyi canı yürekten kutluyorum.darısı yarın bizim başımıza.

valla fener çizmeyi aşmaya başladı.tebrıkler guzel mactı son zamanlarda ızledıgım ender maclardandı.darısı kartalımızın basına.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar