Tükiyede Neden Motosiklet Yarışları Honda Cup'la Sınırlı....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Modsun ya yaz bakalım kafana göre google araştıracaksam senin sitende ne işim var hem sanane ben istediğim yerde istediğimi yazarım... ne yani dünya uzay boşluğunda değilmi herşeyi sizmi biliyonuz alla allah.. üyelik tarihime bak istersen belki uzaydan gelmişimdir :cherry:

:p

zaten ekürin GKN de burda sen olmasan şaşardım kopma sona bağlanamassın.. düğümda tütmazz :p

canım dostum ER-5'ni verde istersen onunla yarışayım...

BENİ ELEŞTİRECEĞİNİZE ŞURAYA KONUYLA İLGİLİ BİŞEYLER EKLESENİZ SANIRIM DAHA Bİ YARARLI,FAYDALI BİRŞEY YAPMIŞ OLURDUNUZ. HEEE GÜZEL OLMAZMIYDI... HİÇ OLMAZSA BOŞ MUHABBET OLMAZDI..

Az ye çok çalış, Al birtane er-5......Kolay almadım ben o motoru....:bounce::bounce:

muspet diye firmam olsaydı , kaya34 ve boy'a sponsor olurdum, er-5imide sana hibe ederdim walla.

eyvallah canım oda olur inşallah :queen::queen::queen:

Evet burdan yetkilelere ;
Kaybolmayan yarış istiyoruz :queen::queen:

:cat::cat:

Aslında PIERzig türkiyede motosiklet yarışı oyunlarını uygun yerlerden bulabilmeliyiz, ama asıl sıkıntım yerli oyunlarında üretilmesiyle bunun ticaretinin kızışmasıdır... Elektronik Arts'a saygılar.... BABA BENİ OKULA GÖNDER (noolur)
:sunny:

:queen::queen::queen: git kumda oyna sen... motor oyunu neyine :silent: kaça gitcen evladım suzuki okul accakmış ona yazdıralım seni...:bounce:

zeki mürende bizi görecek mi? olayına döndü bu başlık :queen:

boşver belki erol taş görür seni maksat muhabbet ama adam gibi bişey yazanına rastlamadım daha birazda ben anlatamadım olayı arkadaşlar anlayamıyo..:p

sponsor olmak isteyen gelsin olsun buyursun..benden teklif !!!!!! :p

rahmetlide bizi pistlerde görmek isterdi eminim.
sabaha doğru balata iyi kavramıyo sanki ya:)

:cat::queen:
belli bi saatten sonra balatalar bitio artık :)

çok tekerden oluyo benimkiler...

Burda konuşmak basittir.
Piste çıkınca işler degişir.
Kusura bakma ama, o işler o kadar basit olsaydı, ben Popcorn'la Rossi'yi geçerdim. :pr:

zor olan bişey yok :) :p

Az ye çok çalış, Al birtane er-5......Kolay almadım ben o motoru....:bounce::bounce:

Kopamassın sen şimdi ondan.. :queen::queen:
bende 98 de felan R6 almıştım kazadan sonra hurdacıya sene 2000 de 600 liraya sattım :bounce: zaten oldum olası çalışıyom ben ama E5 beyenmiyom motor olarak kendime almam onu zaten 125 cc alıyom kendime ben yarışmak için söledim sana sponsor olayı anladı sen... :cherry:

Yerli üretim olcak karmacan ben umutluyumm zehir gibi nesil yetişiyor valaa 5 6 yaşında strateji oyunları oynama başlıyorlar artık :cat: 10 yaşına gelmeden kod yazar oldular:queen:
Ya oyun istiyorsan Çankaya'dan al işte:p

Yok bizim İzmir tayfasının normal hali bu::deliir::::deliir::

İzmire sevgiler.....:rendeer: :cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar