Tükiyede Neden Motosiklet Yarışları Honda Cup'la Sınırlı....

Aslında türkiyede motosiklet yarışı organizasyonlarının yeteri kadar olmaması,ama dahada önemlisi türkiyede bu sporu daha ön plana vede ticarete dökecek bir ortamın yaratılmamasıdır... YAMAHAYA teşekkürler.... BİDE BANA SPONSOR OLSANIZA (ciddiyim)

Dostum başlık açarken önce bir araştırma yap, foruma bak, google'a bak, arkadaşların varsa onlara sor.

Aklında kurmaya başladığın cümlenin devam eden satırlarını dökerek bir başlık açtığında inan çok enteresan bir görüntün oluyor. Hatta öyle enteresan ki daha önce MT'ye gelmemiş cinsten bir üye görüntüsü. Hani sanki "Motosiklet Uzay" sitesinden kovulup "Motosiklet Türkiye"ye üye olmuşsun gibi.

Bir de cümle sonu bitirişlerin var ki o da ayrı bir vaka. Sanki daha önceki cümlende aynı konudan bahsedermişçesine ayrı bir konuyu sana özgü bir kıssadan hisseyi de ihmal etmeyerek bitiriyorsun.

Tek diyeceğim helal olsun, heykeli dikilecek adamsın. Tabi aynı zamanda başlığı kilitlenecek adamsın da :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ybr den yarışa ha.....:silent::silent:

Harbiden motosiklet U. den gelmiş olman lazım....:bounce:

Dostum başlık açarken önce bir araştırma yap, foruma bak, google'a bak, arkadaşların varsa onlara sor.

Aklında kurmaya başladığın cümlenin devam eden satırlarını dökerek bir başlık açtığında inan çok enteresan bir görüntün oluyor. Hatta öyle enteresan ki daha önce MT'ye gelmemiş cinsten bir üye görüntüsü. Hani sanki "Motosiklet Uzay" sitesinden kovulup "Motosiklet Türkiye"ye üye olmuşsun gibi.

Bir de cümle sonu bitirişlerin var ki o da ayrı bir vaka. Sanki daha önceki cümlende aynı konudan bahsedermişçesine ayrı bir konuyu sana özgü bir kıssadan hisseyi de ihmal etmeyerek bitiriyorsun.

Tek diyeceğim helal olsun, heykeli dikilecek adamsın. Tabi aynı zamanda başlığı kilitlenecek adamsın da :)

Modsun ya yaz bakalım kafana göre google araştıracaksam senin sitende ne işim var hem sanane ben istediğim yerde istediğimi yazarım... ne yani dünya uzay boşluğunda değilmi herşeyi sizmi biliyonuz alla allah.. üyelik tarihime bak istersen belki uzaydan gelmişimdir :cherry:

:queen::queen: :queen:

:p
Koptum anasını satıyım :queen::queen:

zaten ekürin GKN de burda sen olmasan şaşardım kopma sona bağlanamassın.. düğümda tütmazz :p

Ybr den yarışa ha.....:silent::silent:

Harbiden motosiklet U. den gelmiş olman lazım....:bounce:

canım dostum ER-5'ni verde istersen onunla yarışayım...

BENİ ELEŞTİRECEĞİNİZE ŞURAYA KONUYLA İLGİLİ BİŞEYLER EKLESENİZ SANIRIM DAHA Bİ YARARLI,FAYDALI BİRŞEY YAPMIŞ OLURDUNUZ. HEEE GÜZEL OLMAZMIYDI... HİÇ OLMAZSA BOŞ MUHABBET OLMAZDI..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paşam çok basit sanıyorsun herhalde bu yarış işlerini :)

paşam çok basit sanıyorsun herhalde bu yarış işlerini :)

Hayatta derlerki hiç birşey basit değildir ama yanılıyorlar öğrendikten sonra herşey basittir.

Ama şuna inanırım büyük lokma ye büyük söz konuşma.. ve ekliyorum sen ne kadar dünyayı gözünde büyütürsen o dünya sana o kadar büyük gelir...

Son düzenleme:
By_dost eleştirenlere kızıyorsun ama gerçekten anlaşılmaz birşeyler yazmışsın, "Aslında" diyerek başlamışsın yazına fakat bir öncesi yok "neyin aslını açıklamışsın yani". Ben birşey anlayamadım. Biraz kusuru kendimizde arasak. Daha açıklayıcı yazsan eleştiri değil istediğin gibi yorum gelirdi inan.

Ben de başlığından birşey anlayamadığım için, bir yorum da yapamıyorum e mecburen eleştiri oluyo işte.

Yamaha 125 cup falan yapılsın mı istiyorsun ve Yamaha başarılı sporculara sponsor olsun? Zaten Honda Cup'a girenlerde ceplerinden 3-5 milyar veriyorlar diye biliyorum. Doğru düzgün pistimiz dahi yok, en doğru düzgün olanını da f1 patronuna kiraladık istesek de giremeyiz artık. Ne bileyim biraz zor gibi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayatta derlerki hiç birşey basit değildir ama yanılıyorlar öğrendikten sonra herşey basittir.

Ama şuna inanırım büyük lokma ye büyük söz konuşma.. ve ekliyorum sen ne kadar dünyayı gözünde büyütürsen o dünya sana o kadar büyük gelir...

By_Dost öncelikle bu işler büyük maddiyat ister :) ve senin ybrn gibi 100 tane motor satman lazımki o parayı bulabilesin :) Farzedelim(!) mt sponsor oldu sana sitede şu an 10larca ss kullanan insan var neden seni seçsinler :cherry:

http://www.motoaktuel.com/blog/index.php/turkiye-ve-motosiklet-yarislari/yazarlar/mehmet-sokmen

By_Dost öncelikle bu işler büyük maddiyat ister :) ve senin ybrn gibi 100 tane motor satman lazımki o parayı bulabilesin :) Farzedelim(!) mt sponsor oldu sana sitede şu an 10larca ss kullanan insan var neden seni seçsinler :cherry:

:cat:

yazdıklarının hiç biri imkansız değil ama inşallah

Herkez bir değildir ve Motosiklet Kullanışlarda bir değildir (!) ...:bounce:

Ben burda kendime bir pay çıkarmıyorum ama çıkarsada güzel olur..

By_dost eleştirenlere kızıyorsun ama gerçekten anlaşılmaz birşeyler yazmışsın, "Aslında" diyerek başlamışsın yazına fakat bir öncesi yok "neyin aslını açıklamışsın yani". Ben birşey anlayamadım. Biraz kusuru kendimizde arasak. Daha açıklayıcı yazsan eleştiri değil istediğin gibi yorum gelirdi inan.

Ben de başlığından birşey anlayamadığım için, bir yorum da yapamıyorum e mecburen eleştiri oluyo işte.

Yamaha 125 cup falan yapılsın mı istiyorsun ve Yamaha başarılı sporculara sponsor olsun? Zaten Honda Cup'a girenlerde ceplerinden 3-5 milyar veriyorlar diye biliyorum. Doğru düzgün pistimiz dahi yok, en doğru düzgün olanını da f1 patronuna kiraladık istesek de giremeyiz artık. Ne bileyim biraz zor gibi...

eleştiri olmassa zaten tartışılan konunun bir anlamı olmaz... ama tabi şahışların ve yazı şeklini eleştirmek sanırım biraz mantıksız... bak ne güzel anlamışsın kendince yorum yapmışsın teşekkür ederim sana..

Son düzenleme:
muspet diye firmam olsaydı , kaya34 ve boy'a sponsor olurdum, er-5imide sana hibe ederdim walla.

Evet burdan yetkilelere ;
Kaybolmayan yarış istiyoruz :queen::queen:

Aslında PIERzig türkiyede motosiklet yarışı oyunlarını uygun yerlerden bulabilmeliyiz, ama asıl sıkıntım yerli oyunlarında üretilmesiyle bunun ticaretinin kızışmasıdır... Elektronik Arts'a saygılar.... BABA BENİ OKULA GÖNDER (noolur)
:sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
zeki mürende bizi görecek mi? olayına döndü bu başlık :queen:

rahmetlide bizi pistlerde görmek isterdi eminim.
sabaha doğru balata iyi kavramıyo sanki ya:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
belli bi saatten sonra balatalar bitio artık :)

Aslında PIERzig türkiyede motosiklet yarışı oyunlarını uygun yerlerden bulabilmeliyiz, ama asıl sıkıntım yerli oyunlarında üretilmesiyle bunun ticaretinin kızışmasıdır... Elektronik Arts'a saygılar.... BABA BENİ OKULA GÖNDER (noolur)
Yerli üretim olcak karmacan ben umutluyumm zehir gibi nesil yetişiyor valaa 5 6 yaşında strateji oyunları oynama başlıyorlar artık :cat: 10 yaşına gelmeden kod yazar oldular:queen:
Ya oyun istiyorsan Çankaya'dan al işte:p
belli bi saatten sonra balatalar bitio artık :)
Yok bizim İzmir tayfasının normal hali bu::deliir::::deliir::

Burda konuşmak basittir.
Piste çıkınca işler degişir.
Kusura bakma ama, o işler o kadar basit olsaydı, ben Popcorn'la Rossi'yi geçerdim. :pr:

:queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar