Sonunda expertiz inceleme yaptı sonucu bekliyoruz...
Arkadaşlar bugünkü duruşmadan da hiçbir sonuç alınamadı bir sonraki duruşma tarihi 21/09/2009 :silent: Şaka gibir: Tuğper vefat edeli bir sene olacak ve hala kanıtlanamdı gerçekler
ale: Expertiz gidip motora bile bakmadı, ekim ayındaki duruşmaya kadar bakılacak hesapta
r: Nasıl bir adalet sistemidir bu nasıl.........
Abi koruması varsa kaskı, montu ve şehir içi virajlıda yol kaç km hızla gidebilirki ??
Motora Bakmaya gitmişsiniz ibresi takılmışmı?
Çarpma etkisi yok gerçi, İnş. expertizde açıklarlar..
Mahkeme koridorunda, beraat ettiğinde yürürken o vicdansızın suratındaki pis gülümsemeyi gördükten sonra bu dünyada adelet olmadığını herşeyin diğer tarafa kaldığını bir kez daha anladım malesefale:
Expertiz arabasını incelerken ''çok kurcalamayın arabamın değeri düşecek'' diyen bir zihniyette bu insan! Canımız gitmiş adam hala mal mülk derdinde.. Böyle çocuklar yetiştiren ebeveynleri kutluyorum buradan ... Ömür boyu yatsa nolur ki zaten kaybolmuş bu dünyada yazık....
30 km hızla giderken kaza yaptım bacağımda açık kırık oldu yani kemik dışarı çıktı.20-30 km ile baş ve boyuna alınan darbeler gayet zarar verici olabiliyor..Abi koruması varsa kaskı, montu ve şehir içi virajlıda yol kaç km hızla gidebilirki ??
Abi koruması varsa kaskı, montu ve şehir içi virajlıda yol kaç km hızla gidebilirki ??
burdan tekrar allah rahmet eylesin kardeşimizi
öbür insan müsvettesinide vijdanıyla baş başa bırakıyorum .
gerçektende çok üzücü bi olay olayın üstünden 1 yıl geçmesine rahmen halen nasıl oluyorda bu insanlar cezalandırılamıyor ben böyle adaletin....lalet olsun gencecik bi arkadaşımız gitti ve hala bu dava sürüyor verin mühebbet hapis yatsın şerefsiz...
Mahkeme koridorunda, beraat ettiğinde yürürken o vicdansızın suratındaki pis gülümsemeyi gördükten sonra bu dünyada adelet olmadığını herşeyin diğer tarafa kaldığını bir kez daha anladım malesefale:
Expertiz arabasını incelerken ''çok kurcalamayın arabamın değeri düşecek'' diyen bir zihniyette bu insan! Canımız gitmiş adam hala mal mülk derdinde.. Böyle çocuklar yetiştiren ebeveynleri kutluyorum buradan ... Ömür boyu yatsa nolur ki zaten kaybolmuş bu dünyada yazık....
Mahkeme koridorunda beraat ettiğinde yürürken, o vicdansızın suratındaki pis gülümsemeyi gördükten sonra, bu dünyada adelet olmadığını, herşeyin diğer tarafa kaldığını bir kez daha anladım maalesefale:
Expertiz arabasını incelerken ''çok kurcalamayın arabamın değeri düşecek'' diyen bir zihniyette bu insan! Canımız gitmiş, adam hala mal mülk derdinde.. Böyle çocuklar yetiştiren ebeveynleri kutluyorum buradan ... Ömür boyu yatsa nolur ki? zaten kaybolmuş bu dünyada yazık....
Çok güzel ifade etmişsin gerçekten de olayın özünü..
Ama henüz beraat etmedi aşkım unutma, sadece tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.
Hala bir "zanlı" o insancık ve aklanmış değil. Mahkeme sonuçlanıncaya kadar hiçbir şeyin kesinliği yok.
Tek umudum, artık adaletin sekteye uğramadan işlemesi ve bu zamana kadar yapılan yanlışlarla, ihmalkarlıklarla kaybedilenlerin telafisinin mümkün olması.