Tuğper UZEL (tuğper)

Motosikleti
ZX12R
:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :pale: :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar mahkeme 23 Aralık 2008 Salı günü saat 14:00 e ertelendi, tutukluluk hali devam etmekte....

bu gün hep beraber oradaydık...sonradan gelenlerde oldu....
herkese teşekkürler:cat:

umarım ADALET YERİNİ BULUR...

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
AYBERK, vicdan

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

Tuğper' in ölümüyle sonuçlanan kazaya dair mahkeme sürecinin ilk celsesi 25.11.2008 Salı günü sona ermiştir. Sanığın tutukluluk halinin devamına ve 2. celsede görüşülmesine karar verilmiştir.

2. duruşmanın tarihi belli olmuştur:

TARİH : 23.12.2008 Salı
SAAT : 14:00
YER : Kadikoy Adliyesi 5. Asliye Mahkemesi

Adaletin sekteye uğramadan bir an önce tecelli etmesi, en büyük temennimiz.

O gün orada olup, Rahmetli Tuğper' in acılı ailesine desteğimizi ve 2 teker dayanışmasını bir kez daha herkese göstermemiz açısından, hepinizin yanımızda olmasını bekliyoruz.

Zaten geniş ve ciddi katılım için, bu konuda ayrıca bir buluşma-toplanma başlığı yakında açılacaktır. Şimdiden buradan da duyuralım.

Son düzenleme:
herzaman ...hepimizin başına gelebilir ,Allah korusun geride kalanlara sabır versinn

mahkeme ertelenmıs olsada en azından tutuklu olarak içerde kaldığı sürece başkalarına zarar veremeyecek kaza her sürücünün başına gelebilir ama kaçtığı için benim gözümde %100 suçlu ßi kediye ßi köpeğe çarpıpta hastaneye götürenler var ki sen bi insana carpıyosun yazıkk...

Allah taksiratını affetsin.
Kaçanlar da vicdan azabı ile yansın yansın.

Hafta içi okuldaki sınavlarım nedeni ile gelemiyorum mahkemeye bu sefer sınav olsa bile rapor alıp gelmeye çalışıcam.

allah rahmet eylesin. şu "vicdan" ile temas kurabilen oldu mu bu arada?

Forumdan Uzaklaştırıldı
şu anda inanamıyorum ve felaket gözlerim dolduu.. tuğper'in yani kardeşi inanç benimle aynı okuldaydı hattaa aynı sınıftaydıkk abisini 1 2 defa falann gördümm amaa görünce bu linki şokk oldumm.. ve aynı yerdee oturuyoruz küçükyalıda.. ve mahkeme günü bendee ordayımm aksilik olmadığı taktirde.. Allah rahmet eğlesinn Yakınlarına Baş sağlığı diliyorum..

Son düzenleme:
arkadaslar basımız sag olsun
umarım mahkeme sonucunu yakında alırız cunku bılıyorsunuz ulkemızde mahkeme sürecı bıraz uzun oluyor bende ailesine ve dostlarına sabır dılıyorum

Yarın ne kadar istesem de orada olamayacağım (sınavım var).Ama diğer arkadaşların yalnız bırakmayacaklarına eminim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar