Tuğper UZEL (tuğper)

allahım sen sabır ver ya rabbim...

daha yeni haberim oldu olanlardan yüzyüze tanışmasakta forumdaki yazıları sürekli karşıma çıkıyordu...

söyleyecek söz bulamıyorum.
birşeyler yapmalı yeter artık nereye kadar bu böyle gidicek
bazen parçalayasım geliyor motorumu :(

yapılıcak her türlü organizasyon eylem vs... ben varım

allah ailesine,gerşde kalanlara sabır versin

allah rahmet eglesın topragı bol olsun....gerıda kalanlara sabır dılıorum....arkadaşlar nolur dıkkatlı olalım yaa...hepımızın bası saolsun:pr::salut:

başımız sağolsun. birlikte olmamız gereken heryerde bende varım dostlar.

kaza davasının ne zaman olacağı belli oldu mu? Her hangi bir orgaznizasyon yapılacak mı MT olarak?

soruların yanıtlarını merakla bekliyoruz...

kaza davasının ne zaman olacağı belli oldu mu? Her hangi bir orgaznizasyon yapılacak mı MT olarak?

soruların yanıtlarını merakla bekliyoruz...

Mahkemenin ne zaman olacağını henüz bilmiyoruz.
Ama tabiiki mahkeme tarihi belli olduğunda MT olarak, ayrıca daha birçok motosiklet kulübü ve kullanıcısıyla birlikte, mutlaka mahkemeye toplu katılım düşünüyoruz.

Detaylar belli olduğunda sitede duyurulacaktır.

allah rahmet eylesın gerıde kalanlarına ve aılesıne allah sabır versın cok uzuldum ...

kendini bi .ok sanan modifiyeli araç sahiplerinin vahşeti nereye kadar sürecek yeter artık yaaa!!!!
egzos sesi duydum mu sag şeritte kendime güvenli bir yer bulmak zorundamıyım!!!
para sende ama KEKOSUN!!!!

Hepimizin başı sag olsun cok üzüldüm...
Aman dikkat diyorum !:salut:

Ailesinin ve bütün sevenlerinin başı sağolsun.Acı bir olay.Umrım daha başka canlar yanmaz.:pale:

Genç arkadaşıma ALLAH tan rahmet ailesine ise başsağlıgı dilerim.Bir çiçek daha soldu...

Söyleyecek kelime bulamıyorum...

Mekanı Cennet olsun..Ailesine sabır ve dayanma gücü versin..

ALLAH rahmet eylesim...

Mahkemenin ne zaman olacağını henüz bilmiyoruz.
Ama tabiiki mahkeme tarihi belli olduğunda MT olarak, ayrıca daha birçok motosiklet kulübü ve kullanıcısıyla birlikte, mutlaka mahkemeye toplu katılım düşünüyoruz.

Detaylar belli olduğunda sitede duyurulacaktır.

tamamdır... Gereğinden de fazla katılım olacağına inanıyorum, sizden haber bekliyoruz

Allah rahmet eğlesin güzel kardeşime...Bu haberler çok acı ama...Nolur arkadaşlar mümkün mertebe dikkatli ve temkinli olalım...Ölmeyecek kadar tehlike...

Yüzyüze görüşüp tanıdığın kişilerin başına böyle bişey gelince insanın içi daha çok parçalanıyor

inanın ne yazacağımı bilmiyorum

Allah mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin

Allah rahmet eylesin... gencecik bi arkadasimiz daha hayata gözlerini yumdu:(

Eger o arabanin surucusu sucluysa mahkemeden cikamadan delik desik yapmak lazim onu...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkür ederim yeschim.çok üzülüyoruz hepimiz. ama birşeyler yapmak lazım.ne biliyim gazetecilere mailler yollayıp basında sesimizi duyursak nasıl olur acaba?

Elimizden ne geliyorsa bu konuda da yapmaya çalışıyoruz emin olabilirsin. Facebook grubumuzu gören internette motosiklet üzerine program yapan bir arkadaşımız acımızı paylaşmak ve bu talihsiz olayı masaya yatırmak adına eşime ulaşıp bizleri davet etmiş sağolsun biz de bu fırsatı en verimli şekilde değerlendirmeye çalışacağız ayrıca Tuğhan amca İstanbul'a döndüğünde bir gazeteyle roportaj ayarlamaya çalışıyor Ozan arkadaşımız bir de eşim medya sektöründe çalıştığından o da daha ne yapabilirizin araştırması içinde. Bu cinayetin peşini bırakmayacağız ne gerekiyorsa yapacağız için rahat olsun.. Tabii mahkeme başladığı andan itibaren MT başta olmak üzere diğer motosiklet sitelerindeki arkadaşlarımızla da duyarlılığımızı sonuna kadar göstereceğiz. Olmamız gereken yerlerde olacağız..

Uzun zamandan beri siteye giremiyordum ve görünce şok oldum. Cbr 125 topiğinde.... neyse içim yandı.:salut:

Başımız sağolsun.

15-08-2007, 09:27 AM

--------------------------------------------------------------------------------

baba isim tuğhan
anne isim perihan

tuğper

sözlük anlamı

tuğ=rütbe
per-kanat

O ŞİMDİ ASKER...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar