Tuğper UZEL (tuğper)

ben derimki .. tüm istanbuldaki .. motosiklet sitelerine birar başlık... bir toplantı.. biraz sesimizi çıakrmanın vakti geldi de geçiyo ..................

31 kişi okuyor 21 kayıtlı 10 mısafır pekı neden faaliyete gelnce bır anda yawaslıyor işler , kesnlıkle sessız kalmamalyız belkıde 29 ekimde tum motor gruplarının bır araya geldıgı bır gunde yapılmalı böyle bir organızasyon

31 kişi okuyor 21 kayıtlı 10 mısafır pekı neden faaliyete gelnce bır anda yawaslıyor işler , kesnlıkle sessız kalmamalyız belkıde 29 ekimde tum motor gruplarının bır araya geldıgı bır gunde yapılmalı böyle bir organızasyon

bende aynı şeyi düşünüyodum

" Eyleme gelen kaleye mum diksin " moduna girmeye gerek yok...

Ayarlayalım ben imkanı olan herkesin geleceğine inanıyorum

ne motoru ya ne tutkusu?hız mı?ecel mi?sonuçta somut olarak ne var elinizde??

gencecik bi insan gitti ya hayatının baharında,canım kuzenim..o güzel kalbi temiz yüreğiyle..efendiliğiyle..ölüm yakışmadı tuğperim sana,daha göreceğimiz ne günler vardı..ama şundan eminim ki mekanın cennet olacaktır,bizlerden bile iyi niyetli saygılı bi insandın..kimin aklına gelirdi ki?nerden bilebilirdim ki gece o acı acı çalan telefonun ölüm haberin olduğunu?nasıl inanabilirdik ki??bayramda buluşacaktık,inanç merve sen ben..yılların özlemini giderecektikk,hala inanamıyorumm..canım kardeşim,mekanın cennet olsun!!

şunuda belirtmek istiyorum arkadaşlar..bunu ben çok büyük bi terbiyesizlik olarak nitelendiriyorum..eve o gelen motorcu mudur ne zıkkımdır arkadaşlar;bari ailesine o acıyı tekrar göz önüne getirmemek adına,normal insan gibi kıyafet giyipte taziyeye gelseydiniz,kasketlerle motor kıyafetleriyle..çok büyük ayıptı..

bu düşüncelerimi bilmenizi istediğim için üye oldum buraya da..

kütahyada üni okduğum için organizasyona katılmam zor ama şartlarımı zorlayacağım

hayatımızı kolaylaştırmak için yapılan vasıtalar ile birbirimizi öldürüyoruz!, insanlığın çivisi çıkmış.
bunun silah kullanmaktan farkı yok, bu katillerin dünyadaki cezaları (ıspatlanırsa) meçhul ama tuğper kardeşime allah cennet nasip ederken bu gibi katiller cehennemin dibinde cezarını çekiyor olurlar inşallah.

mekanın cennet olsun, allah rahmet eylesin,
ailesine , sevenlerine allah sabır versin. :salut:

ne motoru ya ne tutkusu?hız mı?ecel mi?sonuçta somut olarak ne var elinizde??

gencecik bi insan gitti ya hayatının baharında,canım kuzenim..o güzel kalbi temiz yüreğiyle..efendiliğiyle..ölüm yakışmadı tuğperim sana,daha göreceğimiz ne günler vardı..ama şundan eminim ki mekanın cennet olacaktır,bizlerden bile iyi niyetli saygılı bi insandın..kimin aklına gelirdi ki?nerden bilebilirdim ki gece o acı acı çalan telefonun ölüm haberin olduğunu?nasıl inanabilirdik ki??bayramda buluşacaktık,inanç merve sen ben..yılların özlemini giderecektikk,hala inanamıyorumm..canım kardeşim,mekanın cennet olsun!!

şunuda belirtmek istiyorum arkadaşlar..bunu ben çok büyük bi terbiyesizlik olarak nitelendiriyorum..eve o gelen motorcu mudur ne zıkkımdır arkadaşlar;bari ailesine o acıyı tekrar göz önüne getirmemek adına,normal insan gibi kıyafet giyipte taziyeye gelseydiniz,kasketlerle motor kıyafetleriyle..çok büyük ayıptı..

bu düşüncelerimi bilmenizi istediğim için üye oldum buraya da..

arkadaşım acınızı çok iyi anlıyorum.fakat arkadaşlarımız oraya acıyı bir daha hatırlatmak için değil,tuğper'in yanında olduğumuzun ifadesiydi.gelen arkadaşlarımız motorsikletleri ile geldiği için takım elbise giyemezlerdi.yolda gelirken aynı şey onlarında başına gelebilirdi.'motorcumudur ne zıkkımdır' sözünüzüde kınıyorum..fakat acınızın taze olduğunu düşünüyor ve böle şeyler yazmanızı hor görmüyorum..tekrar başınız ve başımız saolsun :salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok ama çok üzüldüm..... Kazanın çarpıp kaçma olayıyla daha da yıkıldım...Bu resmen cinayet.... :pr:

Ne zaman farkedileceğiz... Ne zaman taşıt yerine konacağız?.... Ağzımdan kötü söz çıkamıyor bile....:pr::pr:

Ailesine sabırlar diliyorum...

geldiğiniz yer cenaze evi,hadi bizleri geçtim,annesi..anne bu ya onları öyle görmesi..düşüncesizlik,terbiyesizlik..

tum motor severler sizden talep edilmesi durumunda olası gosteri ve eylemlere var mısınız?

Tekrarlıyorum hertürlü ihtiyaçta aranabilir bu konuda(0535 477 10 51) ben çevremdeki tüm motorculara haber verdim bile...Yapılacak hertürlü eylemin arkasındayım yaptıklarıma kefilim kendimdir....

arkadaşım acınızı çok iyi anlıyorum.fakat arkadaşlarımız oraya acıyı bir daha hatırlatmak için değil,tuğper'in yanında olduğumuzun ifadesiydi.gelen arkadaşlarımız motorsikletleri ile geldiği için takım elbise giyemezlerdi.yolda gelirken aynı şey onlarında başına gelebilirdi.'motorcumudur ne zıkkımdır' sözünüzüde kınıyorum..fakat acınızın taze olduğunu düşünüyor ve böle şeyler yazmanızı hor görmüyorum..tekrar başınız ve başımız saolsun :salut:

mesutum tartışmaya gerek yok kardeşim hepimiz üzüldük, bizler üzülürüz ama ailesi kahrolur, arkadaşta onun ailesinden.. o yüzden mazur görmek lazım, o an belki onların yerinde bizde olsak bu tepkiyi verirdik kimbilir?

mesutum tartışmaya gerek yok kardeşim hepimiz üzüldük, bizler üzülürüz ama ailesi kahrolur, arkadaşta onun ailesinden.. o yüzden mazur görmek lazım, o an belki onların yerinde bizde olsak bu tepkiyi verirdik kimbilir?

haklısın emin abi :salut: kötü amaçlı bir yazı yazmadım zaten:salut: neyse moralim bozuk zaten.hiç yazasımda gelmiyor :salut:

Arkadaşlar ne deseler haklılar... Rahatlayacağınızı bilsem geçerim karşınıza yumruklayın da rahatlayın diye ama elden ne gelir ?
Biz arkadaşları olarak böylesine göçmüşken ailesinin acısın tasavvur bile edemeyiz.

yaa allah aşkına sesiz kalmayalım bi basın açıklaması felan bişey yapalım yani herkesin duyucağı şekilde yapalımki şu işi herkes duysun bilsin

Sadece MT olarak sesimizi yeteri kadar duyuramayız... Diğer gruplarla sesimizi birleştirmeliyiz. Bizi bir avuç serseri olarak görmekten vazgeçmeleri lazım artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar