Tuğper UZEL (tuğper)

çok iyi organize olmak lazım bunun için amotörce bişi yapmıyalım ki akıllarına yer etsin

Daha konu yeni atılmışken fazla uçmuş gibi olucam sanırım ama zaten arzu ettiğimiz gibi büyük birşey yapmaya kalkarsak işin halledilmesi gereken bürokratik bir bölümü de olur sanıyorum. Gerekli izinler vs.

Aman yarabbim ; Daha gecenlerde CBR muhabbeti ediyorduk... Basımız sağolsun... Cok üzüldüm.. Ailesine sabırlar diliyorum..

Tekrar basımız sağoLSun...İnanamıyorum ...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Allahın rahmeti üstüne olsun, yakınlarına, tanıyanlara sabır dilerim.

Daha konu yeni atılmışken fazla uçmuş gibi olucam sanırım ama zaten arzu ettiğimiz gibi büyük birşey yapmaya kalkarsak işin halledilmesi gereken bürokratik bir bölümü de olur sanıyorum. Gerekli izinler vs.

elbette bir basın açıklaması düşünüyosak izin almadan olmaz.. kaş yapalım derken göz çıkarmanın manası yok...

başta ailesi ve yakınları olmak üzere tuğper'i tanıyan herkesin başı sağolsun gerçekten çok acı kelimelere nasıl dökerim bilmiyorum allah sabır versin...

yaklaşık 3 yıldır motor kullanıyorum trafik kurallarına dikkat ederim ve çok temkinli kullanırım...

ancak yinede 1 kez belediye otobüsü ve 1 kez de minibüs yüzünden 2 kez kaza geçirdim....

demek istediğim; halen daha motor sürücülerine trafikte yeterince özen gösterilmediği kanısındayım. Bir arkadaşımızı kaybettik ama geride yüzlerce binlerce genç arkadaşlarımız var en azından onların hayatları sönmesin. Bu bağlamda konuya tekrardan dikkat çekilmesi için gerekli izinler alındığı takdirde yapılacak bir toplantı,eylem,geçiş adı her neyse bende katılmak isterim...

hepimizin başı sağolsun, allah yakınlarına sabır versin.

Mekanı cennet olsun inşallah. :(

allah rahmet eylesin,,hepimizin başı saolsun.çok üzücü bi haber.siteyi şimdi açtım. çok kötü oldum...

inanın bu haber gözlerimi yaşarttı... ALLAH'tan rahmet sevdiklerine sabır dilemekten başka elimizden gelen birşey yok ne yazık ki....

size başımdan geçen bir olayı yazmak istiyorum...

trafiğin tamamen kilitlenmiş olduğu bir yerde en sol şeritten uzunlarımı yakmış araba ve bariyer arsında giderken birden önüme bir araç manevra yaptı zar zor durdum hatta ön tekerleğim aracın ön tekerleğine az da olsa temas etti.
"ne yapmaya çalışıyorsun niyetin beni öldürmek mi" dedim
"ben bekliyorsam sende bekliyeceksin" diye bir cevap aldıktan sonra neye uğradığımı şaşırdığım...!!!

inanın ben orada ciddi bir kaza yapmış olsaydım ve kendimi savunamaycak bir halde yerde yatıyor olsaydım 8/8 suçlu ben olurdum...

bu kendini bilmez kompleksli insanlara motorda tanpon olmadığını kaza anında tüm darbeyi absorbe etme görevini vucudumuzun üstlendiğini ve bizi çok kolay öldürebileceklerini biz elimizden geldiğince anlatsak bile bu o.ç.nın anlayacağı yok...

bencede toplanıp bir eylem yapalım ama insanların ödünü patlatan motoru kız avlama aracı olarak gören trafikte küfür yememize neden olan kandini motorcu olarak gören arkadaşlar lütfen KATILMASIN.......

GKN

çok üzgünüm..
gündüz aldım haberi.. çok yazık..
kazanın oluş şekli ile ilgili pek bi bigi yok sanırım..
ricam; hangi karakol olaya bakıyorsa en azından ismini öğrenin, detayları gidip ben öğreniyim..

Son düzenleme:
tum motor severler sizden talep edilmesi durumunda olası gosteri ve eylemlere var mısınız?

bende varim hertürlü eylemde !!! böyle bi durumda sessiz kalamayiz bencede !! :pr: :pr:

ben derimki .. tüm istanbuldaki .. motosiklet sitelerine birar başlık... bir toplantı.. biraz sesimizi çıakrmanın vakti geldi de geçiyo ..................

güzel fikir, etkili olabilir bence :silent:

çok üzücü bir durum.daha geçen hafta suadiye s virajında karşılıklı oturmuş çekirdek yiyip yeni motorundan bahsediyoduk.ama o şimdi aramızda yok.başımız sağolsun...

ne motoru ya ne tutkusu?hız mı?ecel mi?sonuçta somut olarak ne var elinizde??

gencecik bi insan gitti ya hayatının baharında,canım kuzenim..o güzel kalbi temiz yüreğiyle..efendiliğiyle..ölüm yakışmadı tuğperim sana,daha göreceğimiz ne günler vardı..ama şundan eminim ki mekanın cennet olacaktır,bizlerden bile iyi niyetli saygılı bi insandın..kimin aklına gelirdi ki?nerden bilebilirdim ki gece o acı acı çalan telefonun ölüm haberin olduğunu?nasıl inanabilirdik ki??bayramda buluşacaktık,inanç merve sen ben..yılların özlemini giderecektikk,hala inanamıyorumm..canım kardeşim,mekanın cennet olsun!!

şunuda belirtmek istiyorum arkadaşlar..bunu ben çok büyük bi terbiyesizlik olarak nitelendiriyorum..eve o gelen motorcu mudur ne zıkkımdır arkadaşlar;bari ailesine o acıyı tekrar göz önüne getirmemek adına,normal insan gibi kıyafet giyipte taziyeye gelseydiniz,kasketlerle motor kıyafetleriyle..çok büyük ayıptı..

bu düşüncelerimi bilmenizi istediğim için üye oldum buraya da..

başımız sagolsun ....

Son düzenleme:
allah mekanını cennet eylesin...gencecik bir arkadaşımız, çok üzücü :pale:

size başımdan geçen bir olayı yazmak istiyorum...

trafiğin tamamen kilitlenmiş olduğu bir yerde en sol şeritten uzunlarımı yakmış araba ve bariyer arsında giderken birden önüme bir araç manevra yaptı zar zor durdum hatta ön tekerleğim aracın ön tekerleğine az da olsa temas etti.
"ne yapmaya çalışıyorsun niyetin beni öldürmek mi" dedim
"ben bekliyorsam sende bekliyeceksin" diye bir cevap aldıktan sonra neye uğradığımı şaşırdığım...!!!

inanın ben orada ciddi bir kaza yapmış olsaydım ve kendimi savunamaycak bir halde yerde yatıyor olsaydım 8/8 suçlu ben olurdum...

trafikte her bir şerit için 1 araba veya 2 motorsiklettir senin araba ve bariyer arasında ne işin var merak ettim doğrusu düşmesende 8/8 suçlusun...

not: bu konu içerisinde ayrı bir tartışma açmak için değil sadece bilgilendirme için yazıyorum yanlış anlama...

gec arkadasımıza allahtan rahmet ailesine sabırlar versın bu durum hepımızın basına gelebılırdı ve hatta bazen zaman zaman bırseyler atlatıyoruz
resmen motorlu kım olursa olsun bazı araclar hıc afedersınız takmıyor bıle sankı yolda degılmıs gıbı goruyor bu tıp sahıslara bı kuruk acısı vereceksınkı bakın bırdaha yapıyorlarmı
saygılarımla...

ne denir ne yazılır, herşey darmadağın oluyor:salut:
Allah ana-babasına büyük sabır versin, mekanı cennet olsun:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar