Tuğper UZEL (tuğper)

gencecik bi yürek yaa... .. bumudur abi suçumuz . bumudur .. günahımız . iki tekerleğe gönül vermek mi .. lanat olsun ki . milet olarak adam degiliz yaa. adam degiliz işte .. o arkası saglam dedikleri şerefsizi yukarıda neler bekliyo .. bunun farkında .. aldıgı hernefesta farkında olacak .. ve karşısına hergün çıkacak motorcular .. ona yaptıgı hatayı hergün .. her an her saniye hatırlatıcak .. her egzost sesinde .. acaba benim için mi geldiler diye oturan yerleri 3.5 atacak ... ... ve azrail bir gün onada ugrayacak.. işte o gün .. tugperim . o şerefsiziensesinden tutacak................................

sevgili dostum canım arkadaşım .. seni kaybetmemin acısını içimde yaşıyorum . tutamıyorum gözyaşlarımı ... yattıgın yerde rahat uyu dostum ... senin gibi efendi biriyle tanıştıgım .. konuştugum .. ve sürdügüm için mutluyum . ama bası şeylerin sonu boyle olmamalıydı ..

bu işlerin sonunu bırakmamak bizim boynumuzun borcu olsun sevgili kardeşim.. umarım yukardan biyerlerden gene aramızda olursun .. sevdigin aradaşlarının yanıonda onlara melek olursun .. yazdıklarımı .. ve dualarımı duydugunu biliyorum ..

seni unutmayacagım tugperim ..

Konularda yorumlarını sık okuduğum bir abiydi.Gerçekten çok üzgün durumdayım.Allah mekanını cennet eylesin.Allah sevdiklerine sabır versin.Tuğper abimin ölümüne sebep olan o herifin de Allah belasını versin.Allah hepimizi kazalardan korusun.

tanımıyorum ama okuduqum anda qözlerim doldu ağlamaya ßaşladım ßaskalarının canına kast eden ßizim qißilerin canını yakan ßu kendini ßilmes ne olduqu ßelirsiz insanlıktan uzak ola yaratıklar daha kimßilir kaç kişinin canını yakıcak tıpkı ßizim yaktıkları qißi ailesine saßır diliyorum mekanı cennet olsun ßaşımız saqolsun arkadaslar...

allah rahmet eylesin allah ailesine ve sevenlerine sabır versin gerçekten çok zor daha hayatının en güzel yaşlarında böyle vefat etmesi çarpanında hatalıysa allah be... artık diyecek söz bulamıyorum motosiklete kesinlikle saygı dşye bişey yok ama kendi çokcuklarınında birgün motosiklet üzerinde olabileceğini düşünmüyo bu insanlar neyse yine sinirlerim ayağa kalktı allah tekrar rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Ruhunun güzelliği ve temizliği yüzüne aksetmiş, pırıl pırıl, gencecik bir arkadaşımızmış.

Allah rahmet etsin, yakınlarına sabır versin.

okuldan yeni geldim.yemek iyip pc'nin başına oturdum.bakalım bugün neler olmuş bizim sitede diye açtığımda ilk topic'de acı bir durumla karşılaştım.bütün moralim alt üstü oldu.yüz yüze görüşmesemde sitemizden çok iyi tanıyordum.herkes gibi bende çok üzüldüm..şu saatten sonra onun için yapacağımız tek şey dua'larımız..mekanın cennet olsun kardeşim...! :salut:

tum motor severler sizden talep edilmesi durumunda olası gosteri ve eylemlere var mısınız?

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Yakınlarının başı sağolsun.Çok üzücü bi durum:pale:

Siteye tam 1 aydır girmiyorum.
Bi açtım ve bu haberi gördüm..
Kendisiyle hiç konuşmak nasip olmadı fakat yazılarını takip ederdim.
Çok efendi bir kardeşimizdi..
Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum..

Mekanın cennet olsun Tuğper!

ALLAH (CC) arkadaşımızın günahlarını affetsin.Ailwsinw sabır versin..

Şu yazıları ve tatsız durumları her okuduğumda acaba motor kullanmakla bu ülkede yanlış mı yapıyorum diye kendime soruyorum...

ARKADAŞLAR LÜTFEN DAHA YAVAŞ GİTMEYE ÇALIŞALIM ;NASIL OLSA HER TÜRLÜ TRAFİKTEN DAHA HIZLI İLERLİYORUZ...

tum motor severler sizden talep edilmesi durumunda olası gosteri ve eylemlere var mısınız?

kesinlikle ewt ve bunun için cok gec kaldık bile ya inanılır gıbı deıl gecen gun bırıyle sohbet esnasında tabi benm motorcu oldugumdan haberı yoq adam demesınmı ozellıkle motor gordummu hıc yol wermıyorum hatta ustlerıne suruyorum boyle bı mantık warmı adamlar nerdeyse bunu bılınclı yapıyor yada hayatlarında hıc temızmı temız bir sopa yememişler motorcu elinden ewt sonrada motorcular oluo serseri be serseri senin gibi adama deil serseri senin azrailin olmak lazm da neyse yine snrlendım ewt hemen bu konu ile ılgılı bı topıc acalım ve her il kendı içinde mt gruplarınca organıze olsun derim....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar