tubiş adlı üyeyi kınıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar bugun ınternette okudugum bı haberı sızlerle paylasmak ıstedım.ulkemızde yasanmıs komık ve acı bı haberdı.yalnız konuyu yalnıs yere actım (aslında dıkkat ederım) ve sonradan ozur dıledım.ama tubıs denılen uye yıne meydana cıktı ve ortalıgı karıstırıp konumu kıtlettı.benım anlamadıgım mesele su bu sıtede fazla mesaj atan kendını bu sıteyı kurmusmu zannedıyor.artı sıtede sadece motordanmı bahsetmek zorundayız.bı haberı ınsanlarla paylasamazmıyız.bu nasıl bı zıhnıyettır.:farao:

valla bana kimse konu kitletmedi, kendim kilitledim :)

Bu haberi duymuştum ve içeriğini biliyordum. Başlığa baktım, açıldığı yere baktım, sonra da kilitledim. Yani ne haberi okudum, ne de yazılanlara baktım :mrgreen:

Paris Hilton videosu bile olabilirdi yani aynı başlık altında. :)

Sahi len, ya varsa :queen: dur bi bakıyım ben :mrgreen: :cherry:

Bu topicte şahsa topic açmak yasak olduğundan kilitlenecek ama :p

ulen şimdi okudum başlığı da, gereksiz yere ortamı germekten departed'a uzaklaştırma da vermek lazımmış, gözden kaçırmışız bak onu.

Sağol departed :queen:

Not: Şaka şaka kimseyi atmıyorum. :p

serıatın kestıgı parmak acımazmıs.sorun konunun kıtlenmesı degıl aslında.devamlı bu uyeden satasma oluyor uyelere karsı.hemen hemen hergun bırıllerıyle satasıyor. yenı uye olmus arkadaslarada yapıyor takıp edıyorum baslıgı acan kısı yazmaya cekınıyor.uzucu bı durum.

Olur böyle şeyler ya.Kırmamak lazım birbirimizi yüzyüze bakıyoruz nihayetinde :p

Arkadaş doğru söylemiş aslında, ben de ilk gördüğümde "ne alakası var bu mesajın" diye düşünmüştüm. Ama yazmadım ben, o yazmış sadece tek fark bu :)

Sitede o kadar çok motorla alakasız konu var ki, artık ister istemez tepki gösteriyor insan.

Başlıkları okur gibiyim...
Yanlış yere açılan konu yüzünden mt departed'i kınadı. Departed tubisi kınadı.
Pro departed'i uzaklaştırdı. Departed evde bilgisayarı kırdı :p

Şaka bir yana olaylar departed'in yayınladığı haberdeki olaylara dönmüş...
Tartışma potansiyeliniz bu kadar yüksek olmasın arkadaşlar...
Konu yanlış yere açılmışsa açılmış , zaten modlar düzeltecektir hatayı.
Bu kadar küçük birşeyden bile tartışma yaratabiliyorsunuz helal olsun.
Bakalım kim bana "sen ne karışıyorsun kardeşim dağıtırım siteyi" diye bir mesaj yollayacak. :p
Sevgiyle kalın...

Son düzenleme:
kardeş sana sonuna kadar hak veriyorum. dediğin gibi kendini kral veya kraliçe sanan çok mesaj atmakla kıdemli hisseden insanlar var aramızda kınıyorum. onları onların vakti çoktur msj arka arkaya yazarlar. ne yapalım şimdi. yani enterasan gelen bir konu açarsın hemen atlarlar. kendinizi ne sanıyorsunuz ****üstüne alınması gerekenlere söylüyorum**** bu dünyada motosikletten başka şeylerde var hayatımızda.uyanın ey gaflet uykusunda olan dostlarımız lütfen uyanın bu makineleşmiş dünyada hertarafımız makine kendinizi bu kadar kaptırmayın ve duygu ve hisleri olan insanlar olduğumuzu unutmayalım birbirimizi üzmeyelim okey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar