tshirtler hakkında bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar artık bu olay nereye varıyor anlamadım 134 kişiden 40 kişi para yatırıp tshirt talep ediyor ama hala görünürde birşey yok

birde geçen gün başka bir site adresinden gelen maille saskınlığım iyiden iyiye arttı

gelen mailde protesto tshirtlerinin bi siparişte adrese teslim olacagı yazıyor ilgili kişi olan faramarz azar ın da sitede köşesi var bu konuda bilgi almak istiyorum crato bi açıklama gerekiyor gibi yok bu konu becerilemediyse kendim yapıcam inadına bi tshirt madara olduk tüm aleme

yorum diğer kullanıcılarındır...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Sözünü ettiğin siteyle bizim tişörtlerin alakası nedir? Biraz daha açar mısın? Ayrıca crato nun ilgili konuda verdiği bilgiye göre bu ayın 15.de siparişler verildi ancak üretilir, acele etmeyin.

Süper Moderatör (BBRR)
Tshirtler çıktı ...zannedersem yarın sizlerew bu konuda aydınlatıcı bir bilgi verilecek

hadi hayırlısı o zaman bekleyelim biraz daha

evet noldu tişörtler arkadaşlar bilgi lütfen yarın d enmiş 5 gun geçmiş??

T-shirt + Sticker pls pls pls

Kargo ücretini de bana ödetin. Birisi bi kargoya verme zahmetinde bulunsun lütfenn. Yarınki açıklamadan sonra direk yayınlıyorum adresimi ona göre :mrgreen:

Walla Mod ların hiçbirinde ses yok... Neler oluyor anlamadım ? Ben kimseye ulaşamıyorum? Özelden yazıyorum cevap bile gelmiyor ? Msn de kimse yok ? Tel açıyorum ulaşılamıyor ? Neler Oluyor ?

evet arkadaşlar ben yaklaşık bir ay önce tshirt talebinde bulundum bekliyorum hala ve bekliyeceğimde ...o tshirtleri mutlaka giyecem..:)

NBC

Selam ArkadaŞlar Çikarma İsteyenler Bİzİm Burdan Alabİlİrler .
Bbrr Tshort İÇİn Bİzm Burda DaĞitim YaĞabİlİrİz.

nbc motora düşüncesi için teşekkürler ama sanırım önce tshirtlerin yaplması gerek

birde arkadaşlar bu işten ses cıkmıyo kalıp parası olarak 30-40 ytl istiyorlar bi keelik birde tshirt parası merter de 2ytl ye tshirtler varmış kendim yapıcam olmazsa ama bu iş başarılamadıysa haberimiz olsun bari verilen 30-40 ytl ni,n lafımı olur

istenilen sadece bilgi

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Tişört işini organize eden Crato arkadaşımız küçük bir kaza geçirdi geçen hafta, bir şeyi yok ama şu an iyi.

Konu hakkında bugün kendisi ile görüşüp dağıtımın nasıl yapılacağına karar vereceğiz, İstanbulda olanlar nerelerden alacak? İstanbul dışında olanlara nasıl kargo yapılcak bunlar önemli işler.

Tişörtler basıldı bugün benim elimde olacak.

Saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar