Trol başlıklarda bu hafta: BMW Gs serisini kimler kullanıyor kimler arzuluyor kimler Nefret ediyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ülkenin kaymağını yiyen kaymak tabakamı bu GS ciler. Kendilerini koruyan polislerede GS almışlar. Devamlı hayabusayı durduyorlar cezai işlem için. Biz kaçıncı sınıf vatandaşız?
ee herhalde.

sen GS e binen boş beleş bir tip gordun mu ?
GS te akrapovic goren polis "oooo cok tatlı bir sesi var abiii "diyor.

Reyzinci çer çöpe acımıyor,, ki ben de olsam acımam.İşleri güçleri milleti rahatsız etmek.Zaten akıllı adam reyzing kullanmaz o yuzden ayrım olması son derece normal.
Hayalindeki Hayabusa da hormonlu reyzing.

Son düzenleme:
Şu son kasası hariç GS denen motorun özellikle o kolum kadar olan gagasından nefret ediyordum. Neyse ki şu son kasasını (o gagayı miktir ettiler) hasta GS ciler beğenmese de ben çok beğeniyorum. Kalitesine laf yok. Bana göre en sonunda bir halta benzemiş :)

İlk mesajda ki Doktor kısmına istinaden aklıma geldi
Geçen sene uzunköprü de ki köfteci niyazi ye gittiğimde hesabı öderken mekan sahibi motorcu olduğumu görünce bana doktor musun demişti. Yok abi benzer işleri yapıyoruz ben de tezgahtarım deyince. Adam biraz şaşırdı Herhalde. Bana Buraya hep doktor motorcular geliyor deyince aklımda kesin GS ci tayfadır demiştim. Galiba oraya benim gibi fakir köpekler pek gitmiyor. :)
Bu arada kendi damak tadıma göre köfteci Niyazi çatalca da ki Ali baba dan iyi değil onu da belirteyim :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu son kasası hariç GS denen motorun özellikle o kolum kadar olan gagasından nefret ediyordum. Neyse ki şu son kasasını (o gagayı miktir ettiler) hasta GS ciler beğenmese de ben çok beğeniyorum. Kalitesine laf yok. Bana göre en sonunda bir halta benzemiş :)

İlk mesajda ki Doktor kısmına istinaden aklıma geldi
Geçen sene uzunköprü de ki köfteci niyazi ye gittiğimde hesabı öderken mekan sahibi motorcu olduğumu görünce bana doktor musun demişti. Yok abi benzer işleri yapıyoruz ben de tezgahtarım deyince. Adamda biraz şaşırdı Herhalde. Buraya hep doktor motorcular geliyor deyince aklıma kesin GS ci tayfadır demiştim. Galiba oraya benim gibi fakir köpekler pek gitmiyor. :)
Bu arada kendi damak tadıma göre köfteci Niyazi çatalca da ki Ali baba dan iyi değil onu da belirteyim :)

Gaga konusunda sana katılıyorum, ben de nefret ediyorum o gagadan.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Gaga konusunda sana katılıyorum, ben de nefret ediyorum o gagadan.

Bu köfte turuna ben katılamamıştım o ara fırsat bulup, nasıl da imrenmiştim size.
Galiba yanlış hatırlamıyorsam dönüşte yağmura/fırtınaya yakalanmıştınız. Hey gidi günler hey...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar