Trol başlıklarda bu hafta: BMW Gs serisini kimler kullanıyor kimler arzuluyor kimler Nefret ediyor

Motosikleti
cbf 150
Romalılar işte yeni bir haftaya başladık, hepimiz haftasonu güzel gezmeler yaptık ve gözlemecilerin önünde oluk oluk birikmiş bmwcilerle karşılaştık.

Her biriyle sizler için röportaj yaptım ve hiçde üşünmedim.

pek tabiki yanlarına hayabusayla gidince biraz küçümser ve meraklı bakışlar attılar ama sonunda kabuklarından çıkıp benimle sohbet ettiler.

Belkide bMW şapkası taktıgımdanda olabilir, pek çogunun motora son 3 sene içinde eğitim alarak başladığını öğrendim. Bu arkadaşlar daha bizim tabirimizle çaylaklar ama her konuda aldıkları eğitimin gücüyle yorum yapabiliyrolardı.

Siz kimsiniz diye sordum ağırlıklı olarak diş doktoru çıktılar.

Bende bu anketi buradada tekrarlamak istedimki güvenilirliği artsın evet siz kimsiniz?

Ayrıca imrenen gözlerle o motorlara bakanlarlada sohbet ettim onlarada nedenlerini sordum, çoğundan aldıgım cevap bizde onlar gibi olmak istiyoruz du. Yani kıskançlık ve özentilik.

Ve benim gibi nefret edenlerlede kendi kendime röportaj yaptım, ama bunu size açıklamıcam deli oldugumu düşünmeyin diye.

Evet sizleri dinlemek istiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam Koko,

goruyorum ki çok temiz tırtlatmışın :) Onu bırakta delikanlı gibi soyle kaç hesabın var aktif ? sayı soylemen yeterli, doğru soyleyeceğine yurekten inanıyorum :)

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Almak isteyenler listesine adımı yazdırmak istiyorum.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Almak için henüz yeterince yaşlı olduğumu düşünmüyorum. Hele bir R nine t alayım, gs'i sonra düşünürüz.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ne anlatıyon beağbi gözünü seveyim beağbla

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Hah ya, trol başlıkları haftabaşı açın ya.

Motosikleti
cbf 150
insanları hor görmeyi deneyimlemek içinmi yani alıcaksın, açık sözlü olman beni sevindirdi.

eskisi kadar online olmuyorum forumda lakin salih denen arkadaşımız hala aynı performansında. soruya gelirsek, 1250 gs adv olsa başka motor aramam ( 1300 olmaz ). 15 günde 4500 km rotayı naked motor ile yapmış birisi olarak şunu net söyleyebilirim ki enduro hayat kurtarır. illa en pahalısına gerek yok kle500 falanda olur, yeter ki yolda keyifli seyir edeyim.

Bmw tercih meselesi
54392517338_34c275c6f5_o.jpg

Motosikleti
1250 trofi
hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede, gözlemeci gözlemeciyi gözlemecide bulurmuş :)

bence malum banlı arkadaşın iki hesabı var, paso RP yapıyor, vallaha bravo. :D

insanları hor görmeyi deneyimlemek içinmi yani alıcaksın, açık sözlü olman beni sevindirdi.

selam kamyoncu,

hiç denk geldi mi sana bilmiyorum, ya adamın altında 200.000 tl lik motor var, uzun yola çıkmış gs e selektor yapıyor, selam veriyor..
ya şu hareket doğru mu allahaşkına.? Ya ne ortak noktanız var senin o adamla ? İki teker demeyin gülerim..

Bu işin doğrusu şudur,:
GS ten selam alıyosan verirsin. Yani, pahalı ve luks motor ilk selamı veriyorsa ne ala. Yok vermiyorsa sen bu adamı selektor atarak rahatsız edemezsinnnnn.

Diyeceksiniz ki , vermezse vermesin, ben veririm. Olmaz.., selam vermese kendini kotu hissedecek, o adam. Buna hakkınız yok. Yani luffen herkes biraz yerini bilsin.

Bu konu aklıma geldi senin başlığında yazayım dedim.
Tesekkur ederim

Motosikleti
cbf 150
selam kamyoncu,

hiç denk geldi mi sana bilmiyorum, ya adamın altında 200.000 tl lik motor var, uzun yola çıkmış gs e selektor yapıyor, selam veriyor..
ya şu hareket doğru mu allahaşkına.? Ya ne ortak noktanız var senin o adamla ? İki teker demeyin gülerim..

Bu işin doğrusu şudur,:
GS ten selam alıyosan verirsin. Yani, pahalı ve luks motor ilk selamı veriyorsa ne ala. Yok vermiyorsa sen bu adamı selektor atarak rahatsız edemezsinnnnn.

Diyeceksiniz ki , vermezse vermesin, ben veririm. Olmaz.., selam vermese kendini kotu hissedecek, o adam. Buna hakkınız yok. Yani luffen herkes biraz yerini bilsin.

Bu konu aklıma geldi senin başlığında yazayım dedim.
Tesekkur ederim
Aynı gözlemecide gözleme yemek?

Aynı gözlemecide gözleme yemek?
gözlemeci esprisini oldukça çocukca bulduğumu soylemeleyim.
Gs kullanan adamlar ulkenin en kaliteli yerlerinde yemeğini içkisini yiyor/içiyor.

Üzgünüm dostlar, acı ama gerçek.Siz yine de gozlemeciler eheheheii falan eğlenebiliriz tabi.

Motosikleti
K 1600 GTL
Yani bir şekilde seni GS'ci lerle barıştırmamız bu küslüğü bitirmemiz lazım. Geçenler de bir GS ci ile denk geldik morali baya bozuktu. Bende haliyle şaşırdım hem GS ci hem morali bozuk ilginç yani, ne oldu dedim senden bahsetti bizi yanlış tanıtıyor insanlara filan dedi. Bende takma kafana dedim... :cool:

Motosikleti
cbf 150
ülkenin kaymağını yiyen kaymak tabakamı bu GS ciler. Kendilerini koruyan polislerede GS almışlar. Devamlı hayabusayı durduyorlar cezai işlem için. Biz kaçıncı sınıf vatandaşız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar