- Motosikleti
- Honda Forza (NSS250)
- Konu Yazar
Şehir içi trafik + köprü geçeceğim (çekmeköy-beşiktaş) mümkünse rüzgar beni korkutmasın artık.
Şehir dışı muğla sürüşleri olur senede birden fazla. Aklıma esince bolu falan yapabileyim kışın.
Henüz artçı yok ama olursa sele falan çözeriz.
1.83 boy, 95 kg biriyim. Onu da ekleyeyim.
Ktm 390 Adv R ve X gördüm ama o fiyata Honda Nx500 veya Tracer 7 var. O sebeple listeye eklemedim kendilerini.
Bütçe 200-330 arası max.
Triumph listede yok çünkü hem ustam yok, hemde km yüksekler ve eski modeller geliyor. Yine de buna yürü derseniz 800 cc sport Turing adv modellerine yürüyebilirim.
Suzuki Vstrom'un tipini sevmiyorum seveni vardır o ayrı. Genç işi, agresif dursun. Neticede 31 yaşında adamız.
Cevaplar için teşekkürler, sevgiler. Tekeriniz düz bassın.
Not: tommygun ve nikkfurie ile köfte yemeye götürecek motosiklet başlığıdır
Anket tepede
Şehir dışı muğla sürüşleri olur senede birden fazla. Aklıma esince bolu falan yapabileyim kışın.
Henüz artçı yok ama olursa sele falan çözeriz.
1.83 boy, 95 kg biriyim. Onu da ekleyeyim.
Ktm 390 Adv R ve X gördüm ama o fiyata Honda Nx500 veya Tracer 7 var. O sebeple listeye eklemedim kendilerini.
Bütçe 200-330 arası max.
Triumph listede yok çünkü hem ustam yok, hemde km yüksekler ve eski modeller geliyor. Yine de buna yürü derseniz 800 cc sport Turing adv modellerine yürüyebilirim.
Suzuki Vstrom'un tipini sevmiyorum seveni vardır o ayrı. Genç işi, agresif dursun. Neticede 31 yaşında adamız.
Cevaplar için teşekkürler, sevgiler. Tekeriniz düz bassın.
Not: tommygun ve nikkfurie ile köfte yemeye götürecek motosiklet başlığıdır
Anket tepede