Trk702 vs Trk502 vs Ktm390 vs CfMt450

Hangisi?

• Benelli Trk 502

• Benelli Trk 702

• Cf Moto Mt450

• Ktm 390 Adv

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Şehir içi trafik + köprü geçeceğim (çekmeköy-beşiktaş) mümkünse rüzgar beni korkutmasın artık.

Şehir dışı muğla sürüşleri olur senede birden fazla. Aklıma esince bolu falan yapabileyim kışın.

Henüz artçı yok ama olursa sele falan çözeriz.

1.83 boy, 95 kg biriyim. Onu da ekleyeyim.

Ktm 390 Adv R ve X gördüm ama o fiyata Honda Nx500 veya Tracer 7 var. O sebeple listeye eklemedim kendilerini.

Bütçe 200-330 arası max.

Triumph listede yok çünkü hem ustam yok, hemde km yüksekler ve eski modeller geliyor. Yine de buna yürü derseniz 800 cc sport Turing adv modellerine yürüyebilirim.

Suzuki Vstrom'un tipini sevmiyorum seveni vardır o ayrı. Genç işi, agresif dursun. Neticede 31 yaşında adamız. :D

Cevaplar için teşekkürler, sevgiler. Tekeriniz düz bassın.

Not: tommygun ve nikkfurie ile köfte yemeye götürecek motosiklet başlığıdır :D

Anket tepede ⬆️

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
2025 390adv r nx500ü katlar aynı cümlede bile kullanılmaz ayıp

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ben oyumu cf'den yana kullandim ama artci olacaksa 702 daha iyi gibi.
Yalniz soyle bir sey var, yabanci youtube kanallarinda mt 450 baya sevilen bir motor, trde ise supheyle yaklasiliyor. Sanirim en onemli sebebi distributor :(

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Hele önce tommygun kendine bir motor alsın :)
Agam benimle eylenir

Bu arada 702'de kawa bloğu var seversin, versys serisinden.
31 yaşıda V-Strom ile tanışmak için erken değil. :D
Demek yaşlandım.. hani 41'ler yeni 30'lardı..

2025 390adv r nx500ü katlar aynı cümlede bile kullanılmaz ayıp
Honda CBRRRR' den sonra (45 tane R daha) bir türlü yapamadığı işler. Hemen öteki kara ucunda Yamaha neler yapıyorken üstelik.

Yalniz soyle bir sey var, yabanci youtube kanallarinda mt 450 baya sevilen bir motor
Bu sebeple listemde. Instada sürekli ve istisnasız mt450 düşüyor önüme. Adamların nefis yolları ve bilmem kaç k kayıtlı kameraları motoru listeye eklettirdi.

Keşke tabi ama dileyelim birşey olmaz: Çinliler ortak karar alıp kapansa veya birleşip düzgün tek bir motosiklet üretseler artık. Nk250'ler için navi gelecek nidaları altında sessizce satmaya devam ediyorlar. Tr distribütörü ve servisleri gerçekten kötü.

F54

Agam benimle eylenir

Bu arada 702'de kawa bloğu var seversin, versys serisinden.

Demek yaşlandım.. hani 41'ler yeni 30'lardı..

Honda CBRRRR' den sonra (45 tane R daha) bir türlü yapamadığı işler. Hemen öteki kara ucunda Yamaha neler yapıyorken üstelik.

Bu sebeple listemde. Instada sürekli ve istisnasız mt450 düşüyor önüme. Adamların nefis yolları ve bilmem kaç k kayıtlı kameraları motoru listeye eklettirdi.

Keşke tabi ama dileyelim birşey olmaz: Çinliler ortak karar alıp kapansa veya birleşip düzgün tek bir motosiklet üretseler artık. Nk250'ler için navi gelecek nidaları altında sessizce satmaya devam ediyorlar. Tr distribütörü ve servisleri gerçekten kötü.
çinlilerin toplanıp kaliteli motor üretmesine gerek yok zaten iyi motorlar yapıyorlar sen ön yargılarını kırarsan gidip al
misal voge ds 525 veya trk502 gibi gayet iyi motorları var cf moto450 de macera motoru severler için iyi seçenek
ha o paraya 10 yaşında suzuki honda yamaha da alabilirsin

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Hocam ama yedek parçada çok önemli değil mi? Çin olmasa da Tvs Jüpiter 125 bir orijinal kayışıni bulmak için 2 gün uğraştım. Bir Japon olsaydı 1 saatte bulurdum

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
çinlilerin toplanıp kaliteli motor üretmesine gerek yok zaten iyi motorlar yapıyorlar sen ön yargılarını kırarsan gidip al
misal voge ds 525 veya trk502 gibi gayet iyi motorları var cf moto450 de macera motoru severler için iyi seçenek
ha o paraya 10 yaşında suzuki honda yamaha da alabilirsin
Bende diyorum unuttum unuttum kimi unuttum :) teşekkürler yorum için. trk için halen çok yükseğim ama 2025'te depo kapağının da elde kalması mide bulandırıyor.

Daha önce rks, cf, kanuni sürdüm; kırık o ön yargı ama 700 cc'de tcs vs aramıyorum ama depo kapağı da..
Hocam ama yedek parçada çok önemli değil mi? Çin olmasa da Tvs Jüpiter 125 bir orijinal kayışıni bulmak için 2 gün uğraştım. Bir Japon olsaydı 1 saatte bulurdum
Kesinlikle doğru, bu sebeple birleşseler diye ütopik öneri getirdim.

Yamaha'da bile zamanında xcity için kayış, baga yedeklerdi insanlar. Bu biraz da şans. Trk'da en büyük sorunsal yedek parça bence. Kimse çıkıp 'ben burdayım' dememiş.

Yurtdışı forumlarda vs sıfır sorun. Sorun distribütörlerde

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
450mt enduro değil de a2 adventure sayılan motorlar arasında en iyi arazi performansına sahip motor teknolojisi de gayet yeterli belki de en iyisi

702 X in artçı konforu nasıldır ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

baktığım ilanlarda 702 x in çok düşük kilometreleri ile 502X in bir iki yaş daha eski model ve daha fazla kilometreli olanları neredeyse aynı fiyatlarda. Bu 702 X e bulunan eksik nedir acaba?

insanlar motosikleti muhtemelen binmek için almışlar. bir dünya ekstralar takmışlar. ama 99 adet ilan var %90'ı neredeyse 6000 demeden satışa çıkarmışlar. İlginç geldi bana. bunun altında bir bit yeniği var gibi.

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

baktığım ilanlarda 702 x in çok düşük kilometreleri ile 502X in bir iki yaş daha eski model ve daha fazla kilometreli olanları neredeyse aynı fiyatlarda. Bu 702 X e bulunan eksik nedir acaba?

insanlar motosikleti muhtemelen binmek için almışlar. bir dünya ekstralar takmışlar. ama 99 adet ilan var %90'ı neredeyse 6000 demeden satışa çıkarmışlar. İlginç geldi bana. bunun altında bir bit yeniği var gibi.
502den bi eksiği yok olay zamanında aynı fiyata satıldı 502 ve 702

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Dominar 400 demek isterdim ben bu kategoride
O kafa ölü gibi yere baktığı sürece 'kavuşamayız' demek istiyorum bende kendisine. Yoksa bu serinin cacıklı bulgur pilavı bana göre de. Servisini de biliyorum, gayet yeterliydi bana.

299'a aldılar. Sonra 400+ bin tl oldu. Kâr ederiz diye aldılar ama benelli bıraktı getirmeyi. Yedek parça vs insanlar tedirgin. Benim rahat ettiğim kısım blok. Plastik parçaları elbette risk. Yedek parçacıları buldum. Usta da bulursam aküyü yamaha-honda'dan, lastiği değiştirip; sıkılana kadar binmeyi düşünüyorum. Kawasaki bloğu var üstünde deniliyor.
502den bi eksiği yok olay zamanında aynı fiyata satıldı 502 ve 702
502'nin ikinci ellerine de baktım. Neredeyse kafa kafaya. Daha yeni ve yüksek 702. Ayrıca teknoloji yok. Abs dışında yok. Bu hoşuma gidiyor garip ama az teknoloji az sorun gibi bakıyorum. Zaten bana sadece abs yetiyor onunla da yeni tanıştım. İyi bir lastik şart sadece kayıp gitmesin diye. Tcs olsun isterdim böylesine güçlü motorda ama olsun diyebilirim sanki.

Kawasaki z650'ye güç veren blok olmasa düşünmezdim. Biraz üstüne km olan tracer almak mantıklı gelirdi ama teknolojisiz tracer almak ile farkı olmadığından düşünmeye başladım. Dik oturuş seviyorum. Ktm 390 adv x ve r o fiyatlara satılmasa turuncu falan demez onlara yürüyebilirdim.

Motosikleti
yok:(
benim 502x şu an satılık. uyguna veriyorum, 27k'da istersen değerlendirebilirsin.

Motosikleti
Dominar 250
Trk702 kullananlar parça yokluğundan bahsediyordu, fakat kullanmadığım için bilmiyorum. 502 güzel motordu, boy desen var, güç desen var ama çinli işte.

KTM 390 diyeceğim istemeyerek. Sıfırı şişirilmiş fiyatlara satılıyor. Büyük bir kampanya vs olmadan almazdım ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar