Abi aynı motoru kullanıyoruz hemen hemen.
2016 kasa ama 2017 model yılı Street Triple R kullanıyorum. Her seferinde yüzümde aptal bir gülümseme oluyor. Bu arada MT 07 öncesinde Kawasaki er6 vardı, gsr600 vs. Yani orta sınıf naked seviyorum.
Monster 821 ilgimi çekiyor bir de onu deneyeceğim sanırım..
İmkanım olduğu sürece sıfır japon yerine 2 yaşında Triumph ducati alacağım.
Selamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
Triumph diğer avrupalilara oranla nispeten mekanik anlamda sorunsuz. Zira adamlar 1992 yılından beri 3 silindir makine üretiyorlar.
3 silindir konusundaki tecrübeleri ve rafine makineleri bugün bambaşka bir seviyede.
Şöyle bir örnek vereyim ;
675 cc 106 bg 3 silindir Triumph arka tekerde 98 HP veriyor. ( Aea incelemesine bakabilirsiniz)
873 cc 115 bg yamaha ( 200cc fazla ) arka tekere 102 bg veriyor. Bakın aradaki aktarma kaybına mühendislik diyorum ve susuyorum.
ben viraj seven biriyim tamam
ama mesela yüksek cc ye ihtiyacım yoktu
r25 ile mutluydum
bir gün 2016 675r daytonayi deneme şansı buldum
fakat daytonanin tipi herkeste olmaması ufacık narin tasarımlı bir yarış motoru olması hafif olması 3 silindir olması (şehiriçinde rahat dolaşılıyor) olması ve en önemlisi motoru öyle bir üretmişlerki motoru kullanınca sanki yekpare gibi bütün parçalar ayarlar amortisörler bir bütün gibi çalışıyor herşey çok uyumlu
ilginç bi his reis nasıl anlatayım
bu forumda japon motor kullanıcısı çok olduğu için herkes japoncu kafasında galiba tam bilmiyorum
ben japoncu Avrupalı diye ayırmıyorum fakat Triumph motorlarını kullananlar değişik bir his ile motor sürdüklerini bilirler
daytona ile her sürüşümde üstünden inesim gelmiyor
öyle deli gibi gazlamayada ihtiyacım yok sakin sürüşte bile çok zevk alıyorum gerçekten çok özenerek yapmış bu marka bu motorlarını
zaten al sat motorları da değil bunlar alırsanız ya Triumph alırsınız yada Triumph motorunuz ile devam edersiniz
hirbo reis sen Honda ile devam et sana kimse karışmıyor biz Triumph cilar ile mutluyuz
4 silindir diyip duruyorsunda
4 silindirin hakkını verebiliyorsan birşey demiyorum belkide hoşuna gidiyordur sesi yada baska birşeyi bilemem
daytona ve street triple veyahut Triumph in tüm 3 silindir motorlarında 1000 devirden son devire kadar eşit güç ve tork gibi bir durum var makine her viteste yürüyor seside hiçbir motorda yok alt devirlerde mahalleye falan girerken ıslık çalarak giriyoruz şaka gibi bayağı bayağı ıslık çalıyor çok eğlenceli

benim hissiyatlarim bunlar ama
ortak bir nokta var Triumph kullanan insanların bu anlattığım hissiyatı tatmış kişilerdir burdan yazmak ile olamaz
Triumph in fiyat politikasıda agresif değildir tüm dünyada hayvan gibi pahalı değiller bir Bmw Ducati yada ktm gibi değiller
forumdaki trident660 sahibi olacak arkadaşa hayırlısı olsun diyorum çok eğlenceli bir sezon geçirecektir