Açıkçası spesifik bir forum takip etmiyorum, şu türbülans olayını google'da araştırırken en az 5-6 farklı forumda ilgili başlıkları defalarca okumuşumdur. Araştırdığım konuya göre artık ne çıkarsa karşıma. Çanta konusunda orjinal Triumph arka çanta kullanıyorum, artçı için bir de yastık taktırdım üstüne, yan çanta olarak Almanya Louis'den soft çanta almıştım, onlar duruyo, seyahat etmediğimden kullanmıyorum açıkçası. elcik ısıtma şiddetle tavsiye ederim, orjinaline geçene sene 550 TL gibi bir rakam ödemiştim, ancak soğuk havada minnettar kalıyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
Enteresan ben uyuşma hissetmedim şimdiye kadar, 4 silindire göre daha titreşimli ancak çok rahatsız etmiyor beni.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
Bence 2015 XRX kullanıyorum. rodajı yeni tamamladım ancak türbülans gerçekten eziyet. yurtdışı forumları falan da çok araştırdım, madstad cam aldım ama henüz takmadım. titreşim de sıkıntı oldu. sadece sağ elimde (300 km lik bir sürüşten sonra) karıncalanma başladı, 500 km sonuda tamamen uyuştu. Gene yurtdışı forumlarda okuduğuma göre titreşimin frekansından dolayı sağ elde sıkıntı olabiliyormuş. çözümü fox speed anti vibration gidon yükseltme kiti aldım. henüz bunu da takmadım. 1 hafadır motorun rodaj bakımından çıkmasını bekliyorum.
Murat
Enteresan ben uyuşma hissetmedim şimdiye kadar, 4 silindire göre daha titreşimli ancak çok rahatsız etmiyor beni.