Triumph Sahipleri Buraya !

Selamlar dostlar. Bir Triumph Trident 660 satın aldım. Ve İstanbul’da yaşıyorum. Bir Triumph ekibine katılmak hiç fena olmazdı. Herhangi bir Whatsapp grubu var mı ? Bilen varsa yazarsa çok sevinirim. Ayrıca bu motoru daha önce kullanan deneyim sahibi arkadaşlarla da tanışmak isterim. Saygılarımla.

Motosikleti
yok:(
Selamlar dostlar. Bir Triumph Trident 660 satın aldım. Ve İstanbul’da yaşıyorum. Bir Triumph ekibine katılmak hiç fena olmazdı. Herhangi bir Whatsapp grubu var mı ? Bilen varsa yazarsa çok sevinirim. Ayrıca bu motoru daha önce kullanan deneyim sahibi arkadaşlarla da tanışmak isterim. Saygılarımla.

darlığa gidersen bulursun hocam çokça tıraymp var bir kaçtane gördüydüm geçen ay

Aslına bakarsan bir ekip bulmak istiyorum en azından Whatsapp grubu

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Facebook'ta takılman gerek

Çok teşekkür ederim, İstanbul’da yaşıyorum sürüşe çıktığınızda bir İngiliz atını da aranızda görmeyi kabul ederseniz ben de katılmak isterim :))

Selamlar, Triumph Tiger 1200 kullanıcısıyım, Ben de bilgi paylaşımı vs için bir whatsap grubu arayışındaydım. Yukarıda bahsi geçen grupta kurallar biraz sıkıdır. Kimlik, ruhsat veya resmi belge fotokopisi isteniyor. Bu yüzden çıkarıldım.

Başka bir grup da bulamadığım için kurmak zorunda kaldım. Umarım faydalı hale getiririz. Bağlantısını ekliyorum. Özellikle Tiger kullanıcılarını beklerim.

https://chat.whatsapp.com/Ls3Ah7iUHonEUY2guuwPLu

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Selamlar dostlar. Bir Triumph Trident 660 satın aldım. Ve İstanbulda yaşıyorum. Bir Triumph ekibine katılmak hiç fena olmazdı. Herhangi bir Whatsapp grubu var mı ? Bilen varsa yazarsa çok sevinirim. Ayrıca bu motoru daha önce kullanan deneyim sahibi arkadaşlarla da tanışmak isterim. Saygılarımla.
Motosikletiniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Çok keyifli ve eğlenceli bir makine.
Bende bu gruptaydım ama ayrılık vakti geldi. 😁

Selamlar, Triumph Tiger 1200 kullanıcısıyım, Ben de bilgi paylaşımı vs için bir whatsap grubu arayışındaydım. Yukarıda bahsi geçen grupta kurallar biraz sıkıdır. Kimlik, ruhsat veya resmi belge fotokopisi isteniyor. Bu yüzden çıkarıldım.

Başka bir grup da bulamadığım için kurmak zorunda kaldım. Umarım faydalı hale getiririz. Bağlantısını ekliyorum. Özellikle Tiger kullanıcılarını beklerim.

Kimlik fotokopi , biraz saçma değil mi?

Motosikleti
yok:(

nereden baksan kvkk ihlali. bu whatsap grubundaki dayıların hepsi çıldırmış, apartman yöneticisinden hiç bir farkları yok. yok onu yazma bunu yazma, senin donun mavi biz pembe seviyoruz söylemleriyle horlarlar insanları boktan bir whatsap grubunda kışla şartları çok komik geliyor bana. komikli gif gönderemediğim grubun içine ederim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
nereden baksan kvkk ihlali. bu whatsap grubundaki dayıların hepsi çıldırmış, apartman yöneticisinden hiç bir farkları yok. yok onu yazma bunu yazma, senin donun mavi biz pembe seviyoruz söylemleriyle horlarlar insanları boktan bir whatsap grubunda kışla şartları çok komik geliyor bana. komikli gif gönderemediğim grubun içine ederim.
Oha, nasıl şey öyle.
Ben de mecburen apartman yöneticisiyim, bizim apartmanın whatsapp grubu varmış eski yönetinizin açtığı, geçen biri oraya yazınca hatırladım. :)

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx

Ben yukarıdaki Triumph genel grubuna geçen sene katıldım Herhangi bir belge vs. istemiyorlardı. Sadece WhatsApp profilinde adın soyadın yazsın isteniyordu o kadar.

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Sadece ilk grupta isim soyisim dogru olsun istiyorlar.

Ben yukarıdaki Triumph genel grubuna geçen sene katıldım Herhangi bir belge vs. istemiyorlardı. Sadece WhatsApp profilinde adın soyadın yazsın isteniyordu o kadar.
Evet ben de 1 aydır içindeydim, adım soyadım yazıyordu. Ancak grup kurucusu arkadaş gruptan çıkardı. Ve adım soyadımın gerçek olduğunu kanıtlamamı istedi. Yapacak bir şey yok :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece ilk grupta isim soyisim dogru olsun istiyorlar.
Malesef bu olay 2-3 gün önce yaşandı :) Tamamı gerçektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar