Muhasebeci de ayarlamak lazımMuhtardan iyihal kagidi,ikametgah senedi, tam teseküllü hastaneden saglik raporu,isyeri calisma belgesi,vergi sicil nolari,bunlarida temin etmeli bence, kimbilir belkide lazim olur beyaaaaaaa![]()
Hayırlı olsun hocam motorunuz, tekerinize taş değmesin. Bende bir 2-3 ay önce kadar takasla 660 aldım. 2 kez falan sürdüm. Bana çok küçük geldi motor, sonra kullanmadım bidaha yatıyor öyle.Selamlar dostlar. Bir Triumph Trident 660 satın aldım. Ve İstanbulda yaşıyorum. Bir Triumph ekibine katılmak hiç fena olmazdı. Herhangi bir Whatsapp grubu var mı ? Bilen varsa yazarsa çok sevinirim. Ayrıca bu motoru daha önce kullanan deneyim sahibi arkadaşlarla da tanışmak isterim. Saygılarımla.
En güzeli KTM grupları. Motor ne olursa olsun girebiliyorsun. Akşama 20 kişi teker yapmaya gidiyosun bide üstüne mangal yapıyosun.Selamlar, Triumph Tiger 1200 kullanıcısıyım, Ben de bilgi paylaşımı vs için bir whatsap grubu arayışındaydım. Yukarıda bahsi geçen grupta kurallar biraz sıkıdır. Kimlik, ruhsat veya resmi belge fotokopisi isteniyor. Bu yüzden çıkarıldım.
Başka bir grup da bulamadığım için kurmak zorunda kaldım. Umarım faydalı hale getiririz. Bağlantısını ekliyorum. Özellikle Tiger kullanıcılarını beklerim.
https://chat.whatsapp.com/Ls3Ah7iUHonEUY2guuwPLu
CBF 150 ile başladım CRF 250 ve TIGER 1200 ile devam ediyorum. Racing tarz sürdüm nefret ettim, küçük cc KTM sürdüm beğenmedim. Acaba ben nasıl bir fenotipimEn güzeli KTM grupları. Motor ne olursa olsun girebiliyorsun. Akşama 20 kişi teker yapmaya gidiyosun bide üstüne mangal yapıyosun.
İnsanları kullandıkları motosiklet markalarına göre analiz ediyorum artık. Fenotipten daha çok karakter belli ediyor. Mesela aklı başında olup da duke kullanan ya da psikopat olup da cbf125 kullanan görmedim. İstisnalar elbet olabilir ama henüz denk gelmedim.
Dağ bayır, varsa biraz bize de ayır fenotipi. En relax olanı.CBF 150 ile başladım CRF 250 ve TIGER 1200 ile devam ediyorum. Racing tarz sürdüm nefret ettim, küçük cc KTM sürdüm beğenmedim. Acaba ben nasıl bir fenotipim)
Grup bayağı büyümüş. İki katına çıkmış. Süper.Evet arkadaşlar Tiger 1200 whatsap grubumuz büyüyor, herkesi bekleriz, artık 2 kişi olduk : ))
Gruba katılmak için--> TIKLAYINIZ.
Bu arada kendi yaptığım çalışmaları kaybolmaması amacıyla bir dosyada topluyorum. Zamanla genişleyecek ve faydalı olacaktır.
Bilgi Deposu için-----> TIKLAYINIZ.
Ben 800'cüyüm ama ben de katıldım gruba 4 kişi oldukGrup bayağı büyümüş. İki katına çıkmış. Süper.![]()
O da olur zamanla inşallahBen de truimph yok ama katıldım![]()
Sen Triumph al sana Ahmetbey'de köfte ısmarliycam.Ben de truimph yok ama katıldım![]()
Hahah teşekkür ederim ağabeySen Triumph al sana Ahmetbey'de köfte ısmarliycam.
İşte bu, birini daha triump sahibi olma yoluna soktuk... : )Ben de truimph yok ama katıldım![]()
Ben 800'cüyüm ama ben de katıldım gruba 4 kişi olduk